INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

I-a dat 3 goluri în Supercupa Germaniei și acum e pe lista de achiziții a lui Bayern Munchen

Dani Olmo, foto: RB Leipzig
Dani Olmo, foto: RB Leipzig

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 12:25 / Actualizat marti, 15 august 2023 12:39

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, vrea să achite clauza lui Dani Olmo (25 de ani) și să-l aducă pe Allianz Arena. Mijlocașul spaniol al lui RB Leipzig tocmai i-a înscris 3 goluri în Supercupă!

Zvonuri despre un posibil transfer al lui Dani Olmo la Bayern circulau de mai multă vreme. Acum însă, după ce mijlocașul spaniol le-a marcat trei goluri munchenezilor în Supercupa Germaniei, tabloidul Bild anunță că deja se discută concret. 

Mai ales că roș-albii nici nu trebuie să poarte negocieri cu RB Leipzig, ci doar să achite clauza de reziliere a contractului scadent în 2027. Suma în discuție: 60 de milioane de euro.

Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca
PSG
Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca

RB Leipzig, „magazin” de aprovizionare pentru Bayern

În ultimii ani, Bayern s-a tot "aprovizionat" de la Leipzig. În 2021 i-a adus pe Marcel Sabitzer, în schimbul a 15 milioane de euro, și pe antrenorul Julian Nagelsmann, pentru eliberarea căruia a trebuit să plătească 25 de milioane de euro. Record!

 Și nu s-au mulțumit cu atât. Vara aceasta au încorporat încă un mijlocaș de la RB, Konrad Laimer. Gratis.

Bayern îl vrea pe Ortega de la Manchester City

În afara lui Olmo, șefii campioanei Germaniei mai au un target în acest mercato estival: Stefan Ortega. După ce l-au pierdut pe Kepa (Chelsea), care a ales să meargă la Real Madrid, ei l-au contactat pe portarul de rezervă al lui Manchester City, cu care, potrivit Bild, se află în negocieri.

Problema? Ortega are contract cu City până-n 2025, managerul Pep Guardiola este mulțumit de el și ar intenționa să i-l prelungească. Sky Germania a aflat însă că "portarul este cel care va avea ultimul cuvânt. Pep nu se va opune unui eventual transfer".

Ortega ar urma să suplinească la Bayern absența pe termen lung a lui Manuel Neuer. Goalkeeperul naționalei Germaniei, 37 de ani, stă din decembrie trecut, când și-a fracurat tibia și peroneul la schi. El e așteptat să revină pe gazon abia în ianuarie 2024! 

40de milioane de euro este cota de piață a lui Dani Olmo pe transfermarkt.de

Aston Villa l-a cumpărat pe Nicolo Zaniolo. Galatasaray a făcut o superafacere

Jignit în cel mai urât mod posibil, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona: „Fiu de târfă!” » Marca titrează: „Numai Xavi îl mai poate salva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  15 August 2023, 13:14

După ce Dani a dat al treilea gol, am fost curios care este background-ul lui. Am intrat pe Wikipedia și pentru cinci minute fraza următoare din descrierea lui Olmo “He can play as either an attacking midfielder or a winger.[3]” s-a terminat cu “and he is Bayern Munich FC’s daddy.”. Serios! Lol! Apoi cel care făcuse update-ul a șters ultima parte. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează