INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - GRANADA 3-1

Jignit în cel mai urât mod posibil, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona: „Fiu de târfă!” » Marca titrează: „Numai Xavi îl mai poate salva”

Joao Felix, jignit de fanii lui Atletico Madrid. 
Foto: Imago
Joao Felix, jignit de fanii lui Atletico Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 11:36 / Actualizat marti, 15 august 2023 17:14

Situația lui Joao Felix (23 de ani) la Atletico Madrid a devenit dramatică, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona. Fanii l-au huiduit la 3-1 cu Granada, partidă care a închis, luni seară, prima rundă din noul sezon de La Liga, conducerea și antrenorul Diego Simeone (53) vor să-l vadă plecat, iar în vestiar nu mai vorbește nimeni cu el.

Granada a fost un adversar privilegiat, luni seară, pe Wanda Metropolitano. Adevăratul „inamic” al ultrașilor lui Atletico Madrid s-a aflat de data aceasta pe banca echipei favorite: Joao Felix. Internaționalul portughez a fost rezervă neutilizată, însă asta nu l-a scutit de oprobriul tribunelor, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona.

Diana Șucu participă la ședințele clubului Rapid: „Își dă cu părerea despre fotbaliști”. A izbucnit la un meci cu o rivală
RAPID
Diana Șucu participă la ședințele clubului Rapid: „Își dă cu părerea despre fotbaliști”. A izbucnit la un meci cu o rivală

La Atletico Madrid toți vor să-l vadă plecat pe Joao Felix

La încălzire, fanii l-au întâmpinat cu huiduieli și fluierături, pentru ca la final, când antrenorul Diego Simeone i-a trimis pe rezerviștii să dea ture de teren, să-l înjure copios: „Ce fiu de târfă este acest portughez!”. 

Cotidianul Marca dezvăluie că mijlocașul în vârstă de 23 de ani este „la cuțite” cu șefii clubului și cu Simeone, și nici în vestiar n-ar mai fi binevenit: „Toată lumea vrea să-l vadă plecat”.

Joao Felix a fost împrumutat în ianuarie de Atletico Madrid la Chelsea

Atletico l-a împrumutat pe Joao Felix lui Chelsea, în ianuarie, pentru 11 milioane de euro. Londonezii aveau și opțiune de cumpărare, însă, nemulțumiți de el, n-au mai accesat-o, astfel că jucătorul s-a întors la Madrid

Unde, în urmă cu o lună, după ce s-a scris că Barcelona ar fi interesată de serviciile lui, s-a grăbit să afirme: „FC Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere şi aş fi încântat să ajung la Barca. Acesta fost mereu visul meu, de când eram copil. Dacă se va întâmpla acest lucru, va fi un vis care devine realitate”. Mare eroare.

127,2 milioane de euroa costat-o pe Atletico transferul lui Joao Felix de la Benfica, în 2019. Acum are o cotă de 50 de milioane

Schimb Joao Felix - Ansu Fati?

Marca susține că „numai Xavi îl mai poate salva”. Iar radio COPE susține că Barcelona, cu datorii de 1,3 miliarde de euro, le-ar fi propus celor de la Atletico un schimb Ansu Fati - Joao Felix. Deocamdată, însă, niciun acord. 

VIDEO. Golul marcat de Joao Felix în SD Almazan - Atletico Madrid, partidă din Cupa Regelui Spaniei 

Citește și: 

„Război” în Italia pentru numirea noului selecționer » Federația forțează, șeful lui Napoli nu face niciun pas înapoi!

Gerrard, victorie la debutul în Arabia Saudită + Sadio Mane înscrie, dar Al Nassr pierde în deplasare, în absența lui Ronaldo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  16 August 2023, 10:19

un portughez slab, supra-apreciat! ... decat J.Felix, mai bine un francez de culoare, de la Strasbourg, St Ettiene sau Lyon, + ca ar fi mult mai ieftin.

parpalache
parpalache  •  16 August 2023, 09:20
Postat de Stefan09 pe 15 August 2023, 16:11

Oprobriul nu oprobiul, bai jurnalistilor....

Daca taceai,filozof ramâneai!Țepelin a scris corect!

1ianuarie
1ianuarie  •  15 August 2023, 23:14
Postat de brentford pe 15 August 2023, 14:34

Bravo bah! Bravo Tepeline! Vad ca tineti steagul sus. Cum pana curcanului sa folositi acest limbaj in titlul unui articol pe prima pagina a unui ZIAR DE SPORT??? Cei de la Marca au cenzurat cuvantul respectiv,voi il afisati in toata splendoarea in goana dupa cancan si scandal. Sa va fie rusine...cisterne de rusine!!! Si va asteptati ca userii forumului sa foloseasca un limbaj civilizat,da?

Ai impresia că îți face cineva caz? Când trâmbițează te miri ce titlu de doi lei, gsp-ul aruncă ***, dar noi, că un mic exemplu, nu putem folosi cuvântul care identifică un animal domestic rumegător, crescut pentru lână, lapte și carne dacă postăm pe un articol despre fcsb. Asta e línia la gsp .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează