INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Gerrard, victorie la debutul în Arabia Saudită + Sadio Mane înscrie, dar Al Nassr pierde în deplasare, în absența lui Ronaldo

Steven Gerrard, victorie pe banca lui Al Ettifaq. 
Foto: Getty Images +14   FOTO
Steven Gerrard, victorie pe banca lui Al Ettifaq. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 08:44 / Actualizat marti, 15 august 2023 09:56

Al Nassr Riad, formația lui Cristiano Ronaldo, a debutat cu stângul în noul sezon de campionat din Arabia Saudită. Galben-albaștrii au fost învinși, luni seară, pe terenul celor de la Al Ettifaq, echipă pregătită de Steven Gerrard, scor 1-2, în prima etapă din Saudi Pro League. La Al Ettifaq a debutat Jordan Henderson, fostul căpitan al lui Liverpool.

După ce, sâmbătă, Al Nassr câștiga Arab Club Champions Cup, 2-1 în finala cu rivalii de la Al Hilal, trupa din Riad a început prost noua stagiune de campionat, fiind învinsă pe terenul lui Al Ettifaq, scor 1-2. 

Al Nassr a fost învinsă de Al Ettifaq în prima etapă din Arabia Saudită 

Cu o formație din care lipseau staruri precum Cristiano Ronaldo, care a acuzat o accidentare la genunchi în urmă cu câteva zile, Anderson Talisca sau Alex Telles, Al Nassr a deschis scorul în minutul 4, prin cealaltă vedetă a lotului, Sadio Mane. 

Senegalezul adus în această vară de la Bayern Munchen a profitat de serviciul lui Ali Al Hassan și l-a învins pe Paulo Victor, portarul gazdelor, cu un șut puternic, pe centrul porții, din 5 metri. 

Foto: Twitter @ Al Nassr
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
+10 FOTO

La numai două minute de la reluarea jocului, Al Ettifaq a stabilit egalitatea, prin atacantul suedez Robin Quaison. 

Nordicul a profitat de greșeala lui Nawaf Al Aqidi, portarul lui Al Nassr, care a scăpat din brațe mingea pe care o prinsese în urmă cu numai câteva secunde, și a trimis balonul în poartă. Faza a fost una controversată, mai mulți fotbaliști ai oaspeților solicitând fault în atac. 

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 53, prin Moussa Dembele. 

Brazilianul Vitinho a centrat din partea stângă, goalkeeper-ul oaspeților a respins balonul eronat, în față, iar fostul atacant de la Celtic, Lyon sau Atletico Madrid a îndeplinit o simplă formalitate. 

În următoarea etapă de campionat, Al Ettifaq merge pe terenul lui Al Hazem. De cealaltă parte, Al Nassr primește acasă vizita lui Al Taawon. 

Citește și: 

Andrei Burcă, gol în prima etapă din Arabia Saudită » Ce au făcut Tănase și Toșca + debut amânat pentru Tătărușanu

Jose Mourinho se întărește cu mijlocași de la PSG » Două achiziții de la campioana Franței!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
paolo13
paolo13  •  15 August 2023, 13:47

Ce paine e de mancat în campionatul asta...

tristan
tristan  •  15 August 2023, 11:18

Eu am întrebare.Oare câți din cei care citesc GSP sau sunt interesați de fotbal sunt acum interesați și de campionatul cămilelor ? Îmi aduc aminte că acum câțiva ani Călinescu și Theo Trandafir care erau atunci mari vedete la Pro Tv au plecat la Tele 7 ABC convinși că audienta lor se va muta odată cu ei la Tele 7. Surpriza a fost imensa pt ei când au văzut că nu au reușit să crească audienta la noul post .Au realizat că lumea se uita la Pro Tv pt că erau fideli postului nu neapărat fideli emisiunilor lor Cam la fel se va întâmpla și cu campionatul cămilelor. Audienta de la PremierLeague ,CL, IL Calcio sau La Liga nu se va muta la cămile doar pt că o parte din cei mai buni jucători s au mutat acolo.

VanBasten
VanBasten  •  15 August 2023, 10:48

Nu-l ia Steven si pe Ianis sa-i dea 2-3 milioane de cocostarci pe an?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează