INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL HILAL - AL NASSR 1-2

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo s-a accidentat în finala cu Al Hilal și a izbucnit în lacrimi » Portughezul ar putea rata startul noului sezon de campionat

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în Al Hilal - Al Nassr. 
Foto: Getty Images +7   FOTO
Cristiano Ronaldo s-a accidentat în Al Hilal - Al Nassr. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 22:40 / Actualizat sambata, 12 august 2023 22:59

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (38 de ani) a marcat două goluri în finala Arab Club Champions Cup, câștigată de Al Nassr cu 2-1 în fața lui Al Hilal. Lusitanul a suferit însă o accidentare și a fost scos de pe teren cu targa în prelungirile partidei. 

Cristiano Ronaldo a avut o prestație de vis în tricoul lui Al Nassr în fața celor de la Al Hilal. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a punctat de două ori, dar nu a putut evolua până la final. A acuzat dureri în zona genunchiului stâng și a fost înlocuit în minutul 115 cu Ali Al Hassan. 

Dorinel Munteanu convoacă ședința la Galați: „Nu pot să trec peste!”
Oțelul - U Cluj 1-1
Dorinel Munteanu convoacă ședința la Galați: „Nu pot să trec peste!”

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în finala dintre Al Hilal și Al Nassr

În prelungirile meciului, după ce marcase deja cele două goluri ale lui Al Nassr Riyadh, Cristiano Ronaldo a acuzat dureri la genunchiul stâng. 

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
+3 FOTO

Cristiano Ronaldo nu a mai putut continua și a cerut să fie schimbat. Tehnicianul lui Al Nassr, Luis Castro (61 de ani), s-a conformat. L-a scos pe Ronaldo și l-a aruncat în luptă pe Ali Al Hassan. 

Doar că Ronaldo nu a putut părăsi terenul de unul singur. A fost urcat pe o targă și transportat cu o mașinuță specială la marginea suprafeței de joc. În drum spre banca de rezerve, portughezul a izbucnit în lacrimi. 

De înțeles, dat fiind faptul că se anunță un sezon important pentru Al Nassr, care vrea titlul în Arabia Saudită în această stagiune, după ce anul trecut a terminat în spatele rivalilor de la Al Ittihad. 

Ronaldo ar putea rata startul noului sezon de campionat din Arabia. Trupa din Riyadh debutează luni, 14 august, în deplasare la Al Ettifaq. 

VIDEO. Rezumat: Al Hilal - Al Nassr 1-2

Citește și: 

Ianis Hagi, din nou rezervă la Rangers » Vicecampioana s-a impus categoric în runda secundă din Scoția

Moment istoric » Primul gol marcat de „pălărieri” în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează