INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho se întărește cu mijlocași de la PSG » Două achiziții de la campioana Franței!

Renato Sanches // Foto: Imago
Renato Sanches // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 21:19 / Actualizat luni, 14 august 2023 21:41

Antrenorul Jose Mourinho (60 de ani) îi va avea la dispoziție pe Leandro Paredes (29 de ani) și pe Renato Sanches (25 de ani). Argentinianul a costat 4 milioane de euro, iar portughezul un milion împrumutul plus 15 milioane peste un an dacă bifează 60% din meciuri.

Într-un târziu au venit și întăririle pentru Jose Mourinho. Antrenorul Romei îi va avea la dispoziție pe Leandro Paredes și Renato Sanches, ambii trecuți de PSG în lista de transferuri în această vară.

Giallorossii nici nu au cheltuit mult cu cei doi: mijocașul argentinian revine pe „Olimpico” și va costa 5 milioane de euro cu tot cu bonusuri, iar portughezul va merge sub formă de împrumut la Roma pentru un milion, iar la finele stagiunii echipa capitolină va fi obligată să-l cumpere, cu 15 milioane de euro dacă jucătorul bifează 60% din meciuri.

În sfârșit, Inter și-a găsit un atacant » Cât va plăti și ce transfer au mai făcut nerazzurrii
ITALIA
În sfârșit, Inter și-a găsit un atacant » Cât va plăti și ce transfer au mai făcut nerazzurrii

Leandro Paredes, a treia aventură la Roma!

Campionul mondial a semnat pentru două sezoane cu opțiune pentru 2025-2026, dacă adună 50% din meciuri, în timp ce lusitanul îi va aduce lui PSG banii cheltuiți cu transferul său de la Lille. Paredes n-a mai rămas la Juventus, care a refuzat să achite 22,6 milioane pentru a-l cumpăra. 

Leandro a mai evoluat la Roma în două rânduri, 13 prezențe și un gol în 2014-2015 și 41 de prezențe și 3 goluri în 2016-2017, iar în stagiunea trecută a avut 35 de meciuri și un gol marcat pentru Juventus. Ambii sunt așteptați mâine pentru a efectua vizita medicală și a semna contractele pregătite de AS Roma.

Renato Sanches s-a accidentat des

Renato Sanches a fost dorit foarte tare la PSG de antrenorul Christophe Galtier, care nu s-a putut însă baza pe el, din cauza accidentărilor dese. Nu a strâns decât două goluri din 27 de partide în care a fost folosit de campioana Franței, iar cota de piață i-a scăzut la 15 milioane de euro potrivit transfermarkt.de. 

În condițiile plecării lui Matic, Roma s-a acoperit la mijloc, avându-i în lot și pe Bove, Cristante, Aoaur și Pagano.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Chelsea i-a mai „furat” un jucător lui Liverpool » Dorit cu insistență de Klopp, i-a ales pe londonezi

Al Hilal vrea să aducă un star din Premier League lângă Neymar » Negocieri intense cu englezii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close