INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

În sfârșit, Inter și-a găsit un atacant » Cât va plăti și ce transfer au mai făcut nerazzurrii

Marko Arnautovic (stânga), în duel cu Acerbi // Foto: Imago
Marko Arnautovic (stânga), în duel cu Acerbi // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 17:25 / Actualizat luni, 14 august 2023 18:32

Marko Arnautovic (34 de ani) e soluția de avarie aleasă de trupa lui Simone Inzaghi. Atacantul austriac va semna pe trei sezoane, iar Bologna va primi în schimbul lui 10 milioane de euro cu tot cu bonusuri. Tot azi s-a perfectat și împrumutul fundașului stânga brazilian Carlos Augusto.

În criză de timp și de finanțe, Inter a ales o soluție „low cost” pentru atacantul pe care îl tot caută de săptămâni întregi. Dacă n-a fost să rămână Romelu Lukaku, nerazzurrii trebuie să se mulțumească acum cu Marko Arnautovic. 

Austriacul de 34 de ani vine de la Bologna, care va primi în schimbul său 10 milioane de euro, inclusiv bonusurile de performanță. După 13 ani de la prima aventură milaneză, în care fusese împrumutat de la Twente, Arnautovic revine pe „Giuseppe Meazza” și va semna un contract valabil până în iunie 2026.

Al Hilal s-a înțeles cu PSG în privința transferului lui Neymar, pentru care ar primi 90 de milioane de euro
FRANȚA
Al Hilal s-a înțeles cu PSG în privința transferului lui Neymar, pentru care ar primi 90 de milioane de euro

Se repetă experiența cu Dzeko?

„A venit ca un tânăr de mare perspectivă și potențial de creștere și s-a întors ca jucător afirmat, care are în față ultimul tren către o echipă de top, nimeni alta decât finalista ultimei ediții a Ligii Campionilor. Speranța lui Simone Inzaghi este că se va repeta povestea cu Edin Dzeko, un mare protagonist în ultimele două sezoane”, a scris agenția Sportmediaset. 

„Nu este un fotbalist de Inter, care face un pas în spate. A tunat, a fulgerat și când toată lumea aștepta o furtună, Inter s-a ales cu o burniță”, a criticat mutarea Gazzetta dello Sport.

25de goluri în 58 de meciuri a înscris Marko Arnautovic pentru Bologna. În sezonul 2009-2010 a prins doar 3 partide la Inter înainte de a fi returnat la Twente

Au adus back-up pentru Dimarco

Tot astăzi efectuează vizita medicală Carlos Augusto, un fundaș stânga venit de la Monza. Brazilianul de 24 de ani va fi luat sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare în 2024 pentru 13 milioane de euro. Apărătorul lateral va semna un acord pe cinci sezoane și va avea un salariu de 2 milioane net anual. Carlos Augusto va fi varianta de rezervă la titularul Dimarco.

5milioane de euro este cota actuală de piață a lui Marko Arnautovic, conform transfermarkt.de. Austriacul are 34 de goluri în 108 prezențe la echipa națională

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cum va reacționa Real Madrid la știrea împăcării lui Mbappe cu PSG? „Nu va ierta ultima mutare”

Rivalitatea anglo-germană n-are limite: englezii se tem că soția lui Harry Kane ar putea naște la Munchen

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  15 August 2023, 07:56

Greu de crezut ca va fi ce trebuie Arnautovici la 34 ani.Chiar nu exista un tanar de viitor care sa joace?Sper sa fi fost ei foarte inspirati si sa contrazica aparentele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează