INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cum va reacționa Real Madrid la știrea împăcării lui Mbappe cu PSG? „Nu va ierta ultima mutare”

În timp ce caută soluții la criza Mbappe, PSG încearcă să-l aducă pe Parc des Princes pe Bernardo Silva, evaluat la 80 de milioane. Foto: Imago
În timp ce caută soluții la criza Mbappe, PSG încearcă să-l aducă pe Parc des Princes pe Bernardo Silva, evaluat la 80 de milioane. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 16:18 / Actualizat luni, 14 august 2023 16:24

Marca dezvăluie că Kylian Mbappe (24 de ani) a făcut o alegere, care s-ar putea să-l coste ratarea transferului în Spania. „Real nu va tolera o prelungire de contract cu campioana Franței”.

Kylian Mbappe a fost reintegrat în lotul campioanei Franței. Atacantul lui PSG a revenit la sentimente mai bune și anunță că e dispus să discute reînnoirea contractului său, scadent în 2024. 

Cu alte cuvinte la finele acestui sezon s-ar putea să nu mai fie liber, iar parizienii să solicite o sumă de transfer eventualilor clienți. RMC Sport scrie că fotbalistul francez i-a surprins pe cei de la Real cu această alegere și că va suporta consecințele. "Madridul nu va tolera o prelungire de acord și va trebui să facă o mișcare de răspuns", susțin spaniolii.

L'Equipe: Al-Khelaifi a intrat în vestiarul lui PSG și a anunțat decizia finală în cazul lui Mbappe
PSG
L'Equipe: Al-Khelaifi a intrat în vestiarul lui PSG și a anunțat decizia finală în cazul lui Mbappe

Real Madrid nu-l mai ia gratis pe Mbappe

„Mbappe a schimbat jocul", a titrat pe copertă cotidianul Marca, publicând și o poză cu jucătorul francez râzând la antrenamentul lui PSG. Îndulcirea relațiilor cu echipa pregătită de Luis Enrique nu convine deloc „albilor", ce plănuiau să-l ia la parametru zero vara viitoare. 

„Nici Florentino Perez, niciun jucător madrilen nu vor tolera reînnoirea angajamentului", scrie și El Chiringuito. Dacă Mbappe semnează un nou contract, președintele vicecampioanei Spaniei va fi nevoit să facă o ofertă de transfer sau acum ori în următoarea fereastră de mercato. Sau să renunțe la el, considerând tranzacția prea costisitoare.

L'Equipe: „Nicio surpriză la Madrid”

În schimb, jurnalul L'Equipe scrie că „Real este obișnuită cu astfel de contraatacuri și se aștepta să cedeze căpitanul naționalei Franței, în această telenovelă ce se prelungește de trei ani. Conducătorii, media și suporterii blancos au în față un deja-vu și nu-i mai miră absolut nimic. A devenit banală orice fel de știre despre interminabila saga franceză și ne-am săturat de toate răsturnările de situație. Kylian nu mai are cuvânt".

Dennis Man ar putea juca în Serie A: „În ultima săptămână se vor hotărî”

GALERIE FOTO O cântăreață celebră din SUA, noua fană a lui Chelsea » A fost prezentă pe Stamford Bridge la meciul dintre londonezi și Liverpool

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează