INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Dennis Man ar putea juca în Serie A: „În ultima săptămână se vor hotărî”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 14:31 / Actualizat luni, 14 august 2023 14:55

Extrema Dennis Man (24 de ani) ar putea juca în acest sezon în Serie A, urmând ca Parma să-l cedeze sub formă de împrumut.

După ce a marcat pe 12 august un gol în victoria cu Bari (3-0) în Cupa Italiei, Dennis Man ar putea s-o părăsească pe Parma în zilele următoare, după cum susține agentul său, Giovanni Becali.

A doua zi după dezastrul cu Petrolul, Rapid anunță un transfer de clasă! » Giovanni Becali: „Am dat lovitura”
RAPID
A doua zi după dezastrul cu Petrolul, Rapid anunță un transfer de clasă! » Giovanni Becali: „Am dat lovitura”

Dennis Man ar putea juca în Serie A în sezonul viitor

Parma a ratat promovarea în Serie A, dar cele 6 goluri și 2 pase de gol reușite în 30 de meciuri în sezonul trecut, l-au făcut să devină un jucător interesat pentru echipele din Serie A.

Iar agentul Giovanni Becali susține că există negocieri pentru Dennis Man, fiind dorit, sub formă de împrumut, de două echipe din prima ligă.

„În ultima săptămână a lunii august se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că, dacă se va întâmpla, atunci va fi împrumutat la o echipă de Serie A.

Nu pot să vă spun despre cine e vorba. Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotărî pentru că în perioada de mercato așa este. Fugi după iepuri grași și în ultima săptămână, intri în criză și trebuie să iei că nu mai ai timp”, a spus Giovanni Becali, pentru Fanatik.

3.200.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Citește și:

Laszlo Boloni, nota 3 în L'Equipe după 1-5 cu Rennes: „Nu caut scuze și explicații, e un rezultat logic. Trebuie să învățăm din lecția asta”

Al Hilal s-a înțeles cu PSG în privința transferului lui Neymar, pentru care ar primi 90 de milioane de euro

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  14 August 2023, 21:50
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 14 August 2023, 15:21

Deci nu prind transfer in Serie A Morutan care a fscut un sezon genial in B, Mihaila care are un randament foarte bun per minute jucate (fara accidentari,), Alex Dobre care joaca de ani buni in primele ligi din Franta si Portugalia, Louis Munteanu care la varsta lui putea fi luat de o echipa, Birligea care s-ar potrivi unui campionat mare ...dar prinde Dennis Man!!!! Care a fost gloaba gloabelor ultimii 2 ani.

Gazeta nu minte. Cu șase goluri din 30 de partide Man e privit că un jucător interesant. "Interesant" spunea și profesorul meu când îndrugăm prostii cu nonșalanță că nu voia să îmi taie avântul ca sa asculte și sfârșitul bazaconiilor mele.

contrabas3
contrabas3  •  14 August 2023, 19:31

Dennis Man ar juca bine în Serie A. Sper să se realizere transferul/împrumutul.

Adixtz
Adixtz  •  14 August 2023, 16:32

De 2 ani scrieti asta: Denis in Serie A! Nu ati obosit? !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează