INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

L'Equipe: Al-Khelaifi a intrat în vestiarul lui PSG și a anunțat decizia finală în cazul lui Mbappe

L'Equipe scrie că PSG și Kylian Mbappe, 24 de ani, nu se vor despărți în această vară.
L'Equipe scrie că PSG și Kylian Mbappe, 24 de ani, nu se vor despărți în această vară.

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 14:45 / Actualizat duminica, 13 august 2023 14:54

L'Equipe scrie că PSG și Kylian Mbappe, 24 de ani, nu se vor despărți în această vară.

PSG l-a reprimit pe Mbappe în lotul primei echipe. Atacantul francez fusese tras pe linie moartă în iulie, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului scadent în 2024.

Șefii clubului parizian au luat măsuri dure împotriva campionului mondial din 2018: l-au exclus din cantonamentul pentru pregătirea noului sezon și l-au trimis să se antreneze cu ceilalți jucători indezirabili. La prima etapă din Ligue 1, 0-0 cu Lorient, Mbappe a fost trimis în tribune. 

E vestea momentului! PSG, comunicat oficial despre Mbappe: „În urma unor discuții foarte pozitive...”
FRANȚA
E vestea momentului! PSG, comunicat oficial despre Mbappe: „În urma unor discuții foarte pozitive...”

L'Equipe: „Mbappe nu va părăsi PSG în această vară”

Totul s-a schimbat în această dimineață, când PSG a anunțat că Mbappe a fost reprimit să se pregătească alături de prima echipă. 

Conform jurnaliștilor francezi de la L'Equipe, „Mbappe nu va părăsi PSG în această vară”. Președinte clubului, Nasser al-Khelaifi, a oficializat vestea în fața întregului vestiar. „Kylian s-a întors”, a transmis azi numărul 1 din club, notează sursa citată. 

Astfel, e de așteptat ca Mbappe să facă parte din lotul lui Luis Enrique pentru partida din etapa următoare de pe terenul lui Toulouse.

„În urma unor discuții foarte constructive și pozitive între PSG și Kylian Mbappe înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost reintegrat în programul de pregătire al primei echipe în această dimineață”, a transmis PSG printr-un comunicat.

Potrivit jurnalistului Andres Onrubia Ramos, de la Diario AS, „optimismul crește” în birourile clubului parizian cu privire la o nouă înțelegere cu Mbappe. 

Până acum, cei de la PSG se temeau că îl vor pierde gratis pe Mbappe vara viitoare, când fotbalistul ar fi urmat să semneze cu Real Madrid. PSG ar fi fost astfel scoasă din schemă, nu ar fi primit niciun ban.

Mbappe a venit în 2018 la PSG, de la AS Monaco, pentru 180 de milioane de euro. Are 212 goluri și 98 de pase decisive în 260 de partide oficiale pe Parc des Princes.

15 trofeea câștigat Mbappe alături de PSG: 5 titluri, 3 Cupe, 2 Cupe ale Ligii și 5 Supercupe ale Franței

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Vor s-o dea pe Barcelona în judecată pentru împărțirea banilor de la transferul lui Dembele!

Clubul rămas în pole-position pentru transferul lui Moruțan » Doi rivali s-au retras din cursă!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
Hitech
Hitech  •  13 August 2023, 15:00

Clubul i-ar putea promite francezului o ieșire agreată în vara viitoare, dacă va vrea în sfârșit să plece. Acest acord ar fi verbal, întrucât în Franța clauzele de reziliere sunt interzise . Potrivit L'Equipe , Nasser Al-Khelaïfi a fost prezent în această dimineață la terenul de antrenament pentru a-l întâlni pe Kylian Mbappé . Odată ce președintele și jucătorul ajung la o înțelegere, clubul va lua o decizie finală și o vor comunica lui Luis Enrique.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează