INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nicolo Zaniolo semnează în Premier League! Galatasaray a făcut o superafacere

Nicolo Zaniolo
Nicolo Zaniolo

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 12:09 / Actualizat marti, 15 august 2023 12:38

În numai 6 luni, campioana Turciei, Galatasaray, a făcut profit de 15 milioane de euro de pe urma lui Nicolò Zaniolo (24 de ani). Mijlocașul ofensiv italian va juca în Premier League, sub comanda lui Unai Emery, fiind dorit mult și de directorul sportiv Monchi, venit recent de la Sevilla.

După Sandro Tonali, cumpărat de Newcastle în această vară cu 63 de milioane de euro, încă o speranță a speranță a fotbalului italian ajunge să joace în străinătate. Nicolò Zaniolo a acceptat oferta lui Aston Villa, care îl aduce de la Galatasaray, unde n-a jucat decât o jumătate de sezon. Campioana Turciei îl transferase în februarie sub formă de împrumut și în februarie activase opțiunea de cumpărare de la AS Roma de 15 milioane de euro. 

Cotat pe transfermarkt.de cu 27 de milioane de euro, internaționalul italian (13 selecții, 2 goluri) se mută în Premier League mai întâi sub formă de împrumut (3 milioane), iar în 2014, clubul din Birmingham are obligația de a-l cumpăra, cu 20 de milioane plus 7 milioane bonusuri de performanță!

Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca
PSG
Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca

Nicolo Zaniolo, cerut și de managerul Unai Emery

Zaniolo era urmărit de mai multă vreme de Monchi, celebrul director sportiv, pentru care Aston Villa a plătit clauza de reziliere pentru a-l aduce de la Sevilla, la fel cum s-a întâmplat în cazul managerului Unai Emery, ex-PSG, Arsenal și Villarreal. Și antrenorul spaniol l-a cerut conducerii și Galatasaray a acceptat oferta, după cum confirmă și presa de la Istanbul. 

Zaniolo avea o clauză de reziliere cu turcii de 35 de milioane de euro, pe care Juventus n-a vrut s-o achite și a ratat astfel una dintre țintele din mercato. Azi, Nicolo ar urma să facă vizita medicală și să se integreze în lotul lui Villa, cu dorința de a răsplăti încrederea acordată de Monchi și de Emery. z

12meciuri a bifat Nicolò Zaniolo în tricoul lui Galatasaray, pentru care a marcat 5 goluri și a oferit un assist. Crescut de Inter, italianul a jucat la Roma patru sezoane și jumătate

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Neymar, rege timp de 2 ani în Arabia Saudită » A primit un pachet de beneficii extravagant de la șeici

„Război” în Italia pentru numirea noului selecționer » Federația forțează, șeful lui Napoli nu face niciun pas înapoi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  15 August 2023, 14:47

"Campioana Turciei îl transferase în februarie sub formă de împrumut și în februarie activase opțiunea de cumpărare de la AS Roma de 15 milioane de euro. " Il imprumutase in februarie si tot in februarie a activat optiunea de cumparare?! "...se mută în Premier League mai întâi sub formă de împrumut (3 milioane), iar în 2014, clubul din Birmingham are obligația de a-l cumpăra, cu 20 de milioane plus 7 milioane bonusuri de performanță!". The Villans se intorc in timp cu aproape un deceniu pentru a-l cumpara pe italian. Ce ne facem, Scorpie, cu aceste inexactitati?! Poti urma modelul de jurnalism al colegei Andra Mocanu, care scrie simplu si concis,putin mai sus de clasa a 4-a, sau e nevoie de traininguri suplimentare?!

VanBasten
VanBasten  •  15 August 2023, 14:38

Zaniolo a marcat si la Madalina Ghenea, deci are calitatile unui mare jucator. Ce afirma Madalina acum ceva vreme: "Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit că scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo (23), acum la Galatasaray, a învățat-o să-și țină viața privată departe de ochii lumii. În finalul lui 2020, presa din Italia a speculat că Mădălina Ghenea ar fi într-o relație cu Nicolo Zaniolo, atunci legitimat la AS Roma, de la care a plecat cu scandal între timp. Ce a învățat Mădălina Ghenea de pe urma aventurii cu Nicolo Zaniolo Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo. Ea a dezvăluit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian:„Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip."

fibra
fibra  •  15 August 2023, 12:12

Un jucator bun.Depinde de el sa ajunga mare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează