INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Neymar, rege timp de doi ani în Arabia Saudită » A primit un pachet de beneficii extravagant de la șeici

Neymar/ foto Instagram @neymarjr
Neymar/ foto Instagram @neymarjr

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 11:47 / Actualizat marti, 15 august 2023 18:02

Atacantul brazilian Neymar (31 de ani), vândut de PSG cu 80 de milioane de euro plus bonusuri, va avea avion privat pus la dispoziție de Al-Hilal fără număr limită de zboruri, o casă uriașă cu servitori 24 de ore din 24, trei bucătari și șofer personal, o mică grădină zoologică având animale exotice și prime imense de obiectiv.

Mutarea de la Paris la Riyadh îi va aduce lui Neymar 80 de milioane de euro anual net din salariu (al treilea cel mai mare din Arabia Saudită!) până în 2025. PSG va primi tot 80 de milioane, fără bonusuri de performanță, pentru jucătorul ce mai avea contract cu campioana Franței încă patru sezoane. În total în 24 de luni, veniturile lui Neymar ar putea atinge 320 de milioane, scrie Gazzetta dello Sport.

Agenția „Footmercato" a dezvăluit câteva clauze fabuloase din contractul brazilianului, care vrea să se întoarcă în 2025 în Europa, pentru a prinde în formă Cupa Mondială din 2026.

Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca
PSG
Nici vorbă de prelungire cu PSG! Kylian Mbappe renunță la o avere ca să poată juca

500.000 € la fiecare postare pe rețelele sociale pentru Neymar!

Neymar va avea permanent la dispoziție un avion privat, pentru mai multe deplasări pe an. Va locui la Riyadh într-o vilă imensă, cu tot personalul în slujba lui, plătit 100% de club. 

Pe lângă salariu, el va primi un bonus de 80.000 de euro la fiecare victorie a lui Al-Hilal (în total va încasa între 1 și 2 milioane) și 500.000 de euro pentru fiecare postare pe rețelele de socializare în care promovează Arabia Saudită, după modelul lui Cristiano Ronaldo.

Aceeași sursă susține că venitul salarial al lui Neymar ar ajunge între 300 și 400 de milioane de euro pentru 2 ani! Neymar va efectua azi vizita medicală, apoi va semna contractul pregătit de Al-Hilal. El îi va avea colegi pe Malcom, Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves și Kalidou Koulibaly, toți transferați în această fereastră de mercato.

Neymar vrea să se întoarcă la Barcelona în 2025

Atacantul de 31 de ani a plecat în 2017 de la Barca, sperând că o va face pe PSG să câștige Liga Campionilor și că mutarea îi va aduce Balonul de Aur. Acum, a lăsat performanța pentru bani și și-a propus ca la finele înțelegerii să se întoarcă în Europa, dacă s-ar putea chiar la Barcelona, susține cotidianul L'Equipe. 

La PSG avea 30 de milioane pe sezon și mai era legat de club până în 2027. Mutarea sa la Al-Hilal reprezintă cea mai scumpă vânzare făcută de parizienii în istoria clubului, aproape 100 de milioane cu tot cu bonusuri! 

124de selecții și 77 de goluri are Neymar la naționala Braziliei. La PSG, în șase ani, a adunat 118 goluri și 77 de assisturi în 173 de partide în toate competițiile

Citește și: 

Atacantul lui Atletico Madrid, jignit în cel mai urât mod posibil de propriii fani: „Fiu de târfă!” » Marca titrează: „Numai Xavi îl mai poate salva”

„Război” în Italia pentru numirea noului selecționer » Federația forțează, șeful lui Napoli nu face niciun pas înapoi!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
cristishady
cristishady  •  15 August 2023, 14:06

Bravo tata, felicitari. Meleon cu meleon face mai multe meleoane, partzapa, pe sistem. Degeaba ii injura comentatorii de pe facebook, pentru banii aia plecau cu totii pe jos la arabi, nici macar tu private jet-ul.

doxin
doxin  •  15 August 2023, 14:02

Poate pleaca si Pogba la arabi..el cu Neymar au pacalit fotbalul atatia ani.macar nu ii mai vedem in Europa

Morujmomoruj
Morujmomoruj  •  15 August 2023, 14:00

credeam ca asta ai alfabetului sunt interzisi in arabia saudita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează