INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA » INTER

Adriano executat!

Articol de - Publicat joi, 30 octombrie 2008 00:00

Anunţat de Mourinho că nu va mai prinde mult timp echipa după noaptea petrecută la discotecă, brazilianul ameninţă că se întoarce în ţară

S-a dus luna de miere
Mourinho dă milităria jos din pod la Inter. După egalul cu Genoa, antrenorul portughez arată cine-i şeful. Iar Adriano e prima victimă a "Sergentului Mou", cum l-a numit "Gazzetta dello Sport". Atacantul brazilian va plăti escapadele la disco cu despărţirea de "nerazzurri"!

Povestea de iubire s-a sfîrşit brusc. Tocmai cînd Mourinho îl lăudase că s-a schimbat, "Împăratul" a călcat iar strîmb, petrecînd pînă la ora 5 dimineaţa. Doar 7 minute întîrziase la antrenamentul de luni şi a fost expediat acasă! După ce jucase slab şi fusese schimbat la pauză, Adriano abia se putea ţine pe picioare şi era îmbrăcat de stradă. "Ai terminat-o cu mine pentru o bună perioadă", a urlat la el Mourinho, de faţă şi cu căpitanul Javier Zanetti.

Brazilianul a plecat furios şi s-a suit în maşină. "L-am supărat şi de data asta n-o să mă ierte. N-o să mai joc pînă la Crăciun, chiar dacă am băut doar apă", s-a confesat unor colegi apropiaţi. Iar ieri, cînd a aflat că nici nu face deplasarea la Florenţa, a explodat: "Mă întorc în Brazilia!". Acolo unde în ianuarie îl exilase şase luni şi antrenorul Roberto Mancini.

L-a iertat o dată
Mourinho îi acordase deja o şansă lui Adriano. Rebelul a călcat pe bec la începutul lunii. A întîrziat la revenirea de la "naţională", după ce era să rateze ultimul avion spre Italia. Deşi primise două zile de permisie de la Mourinho, după ce îşi făcuse rost de un "galben" în Venezuela ca să stea în jocul următor, cu Columbia, ambele în preliminariile CM 2010! Tehnicianul l-a iertat atunci, pedepsindu-l doar prin neincluderea între titularii contra Romei.

Urmează Cruz
Al doilea pe lista epuraţilor lui Mourinho va fi Julio Cruz. Argentinianul care marcase 19 goluri în campionatul trecut pentru Inter l-a enervat pe antrenorul portughez pentru că a refuzat să-i respecte sarcinile tactice în meciul cu Genoa. A sărit din lotul pentru Florenţa, iar impresarul său a început să-i caute echipă. Cea mai probabilă destinaţie ar fi AS Roma, cu care a tratat şi în vară, însă atunci patronul Moratti l-a întors din drum pe "El Jardinero".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  30 Octombrie 2008, 08:26

Anul asta s-a terminat cu smekeriile,Il Scudetto e pe masa noastra.

 •  30 Octombrie 2008, 05:57

Poate sa-i dea pe toti afara. Pana nu face ceva cu Stankovic, Vieira si Dacourt echipa sta doar in Mancini si Ibrahimovici. La Milan sunt prea multi mijlocasi ofensivi iar Inter n-are unu` sa faca o faza de gol.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează