INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMINTIRE

Adriano Galliani, fost conducător la AC Milan, nu poate uita un meci cu Steaua: „E ca prima dragoste”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 20:00

Adriano Galliani, fost conducător al lui AC Milan, a vorbit la emisiunea „Tiki Taka”, de la Mediaset, despre perioada petrecută la echipa italiană și despre meciul cu Steaua din 1989.

Galliani, 75 de ani, a declarat că victoria celor de la AC Milan cu Steaua, 4-0 în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, e una dintre cele mai frumoase amintiri, fiind primul său trofeu european.

Primul trofeu e ca prima dragoste. Nu se poate uita niciodată. Îmi aduc aminte de meciul Milan - Steaua, de la Barcelona. Era stadionul plin cu fanii echipei noastre, pentru că românii nu puteau pleca din țară.

Oamenii erau înnebuniți, erau entuziasmanți. Când mergeam spre stadion am văzut mii de fani pe străzi. Antrenorul Arrigo Sacchi ne-a întrebat: «Ce le vom spune dacă nu vom câștiga?!»”, a declarat Galliani.

Rezumatul meciului

Citește și: 

S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zecegloante
zecegloante  •  26 Noiembrie 2019, 14:07

Si ce daca i-a dat Stelei cu terenul in cap? E o rusine sa joci finala Cupei Campionilor Europeni impotriva Milanului si pierzi categoric?! La Milan jucau Maldini, Costacurta, Baresi, Rijkaard, van Basten....Ancelotti. Ce va mai place sa va aratati frustrarile!

549937705447632
Vawez Johny  •  25 Noiembrie 2019, 23:11

Normal ca Galiani nu poate uita un meci in care Milanul i-a dat Stelei cu terenul in cap. Dupa ce au dat 4 goluri, cei de la Milan s-au oprit din marcat, in ideia de a nu devaloriza Cupa Campionilor Europeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează