INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Adriano nu se dezminte: "Toţi jucătorii de fotbal beau"

Adriano a fost dat afară de la Corinthians în urmă cu două luni
Adriano a fost dat afară de la Corinthians în urmă cu două luni

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 18:56

Dat recent afară de la Corinthians, Adriano se consideră în continuare nevinovat şi spune că nu doar el are o problemă cu alcoolul. Ba mai mult, atacantul brazilian susţine că toţi jucătorii beau.

"Îmi place cînd ies împreună cu prietenii mei, dar nu sînt singurul în această situaţie. Toţi jucătorii beau, asta nu e un mister pentru nimeni. Eu am anunţat mereu la club înainte să merg în cluburi cu prietenii mei.", a declarat Adriano.

Adriano se recuperează după o ruptură suferită la tendonul lui Ahile şi ar putea juca în următoarea perioadă la Flamengo. Visul lui este, însă, de a fi din nou convocat la naţionala Braziliei.

"Am 30 de ani. Dacă mă opresc acum, aş putea regreta mai tîrziu. Acum îmi propun două lucruri: să mă întorc să joc la Flamengo şi să fiu convocat la naţională pentru Mondialul  din Brazilia.", a mai declarat fostul atacant al lui Inter care a mai afirmat că e visul său să evolueze la mondial în faţa propiilor suporteri.  Mondialul din 2014 va fi găzduit de Brazilia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catzulinho
catzulinho  •  23 Aprilie 2012, 19:35

Depinde cat si unde, ca n-a zis nimeni sa nu bei, dar sa, doamne fereste, ajunga precum Adriano...nu e de glumit sau de neluat in seama:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează