INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Afirmația care dă alarma la Manchester City. Clubul imens la care ar putea ajunge Haaland la vară

Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. 
Foto: Instagram @erling.haaland
Erling Haaland și Julian Alvarez, în timpul meciului United - City. Foto: Instagram @erling.haaland

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 18:34 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 20:29

Întrebată despre un posibil transfer la Real Madrid, impresara lui Erling Haaland, Rafaela Pimenta, le-a spus jurnaliștilor de la publicația spaniolă Relevo că „Erling este stăpânul propriului destin”. Atacantul norvegian și-a decis mereu viitorul, iar în contractul cu Manchester City are o clauză eliberatoare pentru 2024, cifrată la peste 200 de milioane de euro.

Transferat în 2022 la Manchester City, Erling Haaland ar putea pleca după numai două sezoane! Superatacantul norvegian este de multă vreme pe lista lui Real Madrid, care intenționează ca în 2024 să-și facă un cuplu redutabil în ofensivă, cu el și cu francezul Kylian Mbappe.

Impresara lui Haaland, Rafaela Pimenta, a alimentat deunăzi speculațiile privind un posibil transfer al clientului său la Madrid, într-o discuție cu reporterii de la revista spaniolă Relevo. „Erling este stăpânul propriului destin”, le-a răspuns agenta braziliană. 

Cum să nu intri în gura presei din Spania » Gareth Bale, sfaturi pentru Jude Bellingham: „Dacă nu faci asta, vei fi atacat în mod constant”
REAL MADRID
Cum să nu intri în gura presei din Spania » Gareth Bale, sfaturi pentru Jude Bellingham: „Dacă nu faci asta, vei fi atacat în mod constant”

Erling Haaland și-a „controlat” mereu transferurile

Aluzie la faptul că golgheterul lui Manchester City și-a controlat mereu cariera. Transferurile de la Molde la Salzburg, apoi la Dortmund și în 2022 la Manchester City le-a influențat prin intermediul unor clauze eliberatoare. De pildă, ca să-l ia de la Salzburg, Borussia a plătit doar 20 de milioane de euro. Iar când l-a cedat lui City, a încasat (doar) 60 de milioane.

Și în contractul cu „cetățenii”, el are o astfel de clauză, pentru 2024. Dar, de data aceasta, este pe măsura realizărilor din ultimii ani: peste 200 de milioane de euro. 

„Dacă trebuie să se întâmple ceva într-o zi, vom coordona fiecare pas împreună cu clubul. Întotdeauna este vorba de respect”, susține Pimenta, pentru care „respectul trebuie să existe cu siguranță atât la nivel de club, cât și de jucător. Nu mă îndoiesc că Man City îl va respecta.”

Rafaela Pimenta: „Dacă toată lumea este dispusă să facă o schimbare, se va întâmpla”

Apoi, ea a accentuat asupra faptului că „întotdeauna va face ceea ce este mai bine pentru el și pentru Man City. Dacă toată lumea este dispusă să facă o schimbare, se va întâmpla”.  Mai e fericit Haaland la City? Pimenta a dat un răspuns enigmatic: „Ar trebui să-l întrebi... Nu spun contrariul. Știu, dar nu vorbesc în numele altora”.

Cu City, internaționalul norvegian a cucerit titlul, Cupa Angliei și Liga Campionilor în 2022/2023, în primul său sezon la albaștri. De asemenea, a dat 52 de goluri și 9 assist-uri în 53 de meciuri disputate în toate competițiile.

Mai puteți citi:

Atentat la miezul nopții: i-au dat foc casei! Arbitrul s-a refugiat pe acoperiș

Daniel Boloca e curtat acum de unul dintre marile cluburi ale Europei: „Va fi o investiție prudentă pentru club”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Cristi1989
Cristi1989  •  17 Noiembrie 2023, 14:51

Săraci nu au avut 200 mil pt Mbappe și vor acuma să-l ia pe Haaland după ce au cheltuit 150 pe Bellingam????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează