INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFRICA DE SUD

VIDEO Imagini nemaivăzute în Africa de Sud! „Îți va exploda capul” a titrat Marca

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 17:27 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 17:33

Scene incredibile din Africa de Sud au devenit virale pe internet, în timpul unui meci dintre două echipe din ligile inferioare.

În sferturile competiției amicale „Phyllis Games”, jucătorii echipei  Isithembiso Football Club au făcut un gest incredibil.

VIDEO Momente incredibile în Africa de Sud 

Isithembiso Football Club, formație din Johannesburg, s-a impus cu 3-1 în tur, în fața celor de la Phand Phanda FC, echipă din același oraș, iar în returul de azi avea 3-0 în minutul 90.

Imediat după golul de 3-0, mingea se afla la unul dintre jucătorii de la Isithembiso. 

Acesta s-a oprit și s-a întins pe teren, la fel cum au făcut-o și colegii săi, renunțând să mai joace. Un jucător de la Phand Phanda FC a luat mingea și s-a dus spre poarta adversă, marcând astfel golul de onoare.

„Momente incredibile în Africa de Sud”, a titrat Gazzetta dello Sport, în timp ce Marca a scris „Videoul pe care nu-l înțelege nimeni, dar e viral pe rețelele sociale. Îți va exploda capul”.

Citește și:

Fostul campion mondial din 2018 l-a insultat pe Emiliano Martinez și a stârnit furia fotbaliștilor Argentinei: „Cel mai mare rahat din fotbal!”

Nicolae Stanciu duce Wuhanul la un pas de titlu! Imperial într-o zi de maximă importanță

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
stefdomi
stefdomi  •  27 Decembrie 2022, 18:07

Dacă ar înțelege toți prostălăii cu Catalynn în frunte că fotbalul e doar un sport și viața înseamnă mult mai multe, fotbalul ar fi mai frumos…

dobrin
dobrin  •  27 Decembrie 2022, 17:50

Explodeaza capul de sfortari jurnalistice...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează