Fostul campion mondial din 2018 l-a insultat pe Emiliano Martinez și a stârnit furia fotbaliștilor Argentinei: „Cel mai mare rahat din fotbal!”

Emiliano Martinez +27   FOTO
Emiliano Martinez

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 13:48 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 14:17

Adil Rami (37 de ani), campion mondial cu Franța în 2018, acum la Troyes, i-a enervat la culme pe argentinieni, după ce l-a insultat pe Emiliano Martinez, portarul „pumelor” de la Campionatul Mondial: „Cel mai mare rahat din fotbal”.

Emiliano Martinez a fost autorul unor intervenții cruciale pentru Argentina în drumul către trofeul mondial, motiv pentru care a primit „Mănușa de Aur”, trofeul acordat celui mai bun portar de la Mondial.

Ulterior, în zilele de sărbătoare ale argentinienilor, a comis mai multe gesturi controversate, majoritatea avându-l ca țintă pe Kylian Mbappe, adversarul din finală.

Singura ofertă recentă pe care Pițurcă spune că o regretă: „Nu m-am comportat ca un profesionist”
REFUZ
Singura ofertă recentă pe care Pițurcă spune că o regretă: „Nu m-am comportat ca un profesionist”

Adil Rami i-a înfuriat pe argentineni, după ce l-a insultat pe Emiliano Martinez

Portarul lui Aston Villa l-a enervat la culme pe Adil Rami, stoperul francez campion mondial în 2018, care a declarat despre Martinez că „este cel mai mare rahat din fotbal, cel mai urât!”.

Rami a adăugat că „Mbappe i-a traumatizat atât de tare încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva jucătorului nostru decât Cupa lor Mondială” și că marocanul Yassine Bounou merita trofeul de cel mai bun portar din Qatar.

Trei campioni mondiali argentinieni i-au răspuns lui Adil Rami

Cotidianul argentinian Ole a publicat pe Instagram afirmațiile lui Rami, iar 3 argentinieni din lotul din Qatar au intervenit.

Angel Di Maria, autorul unui gol în finală, a scris că „Dibu (n.r. - porecla lui Martinez) este cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte”.

Leandro Paredes l-a completat pe Angel: „Acum spune-o fără să plângi, Rami”.

Și German Pezzella, de la Real Betis, a intervenit: „Pleacă de aici, Rami”.

36 de meciuriși un gol a adunat Rami în naționala Franței. Are peste 200 de meciuri la nivel de Ligue 1 și peste 100 în La Liga

Fostul campion mondial din 2018 l-a insultat pe Emiliano Martinez și a stârnit furia fotbaliștilor Argentinei: „Cel mai mare rahat din fotbal!”
Adil Rami // foto: Imago Images

Ce a făcut Emiliano Martinez după ce a devenit campion mondial cu Argentina:

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ar fi transferul iernii! Ofertă concretă de 62 de milioane € pentru „perla” din estul Europei, dar negocierile sunt dure

Scandalul ia amploare » Agentul lui Benzema îl atacă pe Deschamps și vine cu probe: „De ce i-ai cerut să plece atât de repede?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Decembrie 2022, 12:18

Rami nu-i penibilul ăla care trăia cu bunica de Pamela Anderson?! Un mai mare distrus ca ăsta, rar găsești!

vasileroaita
vasileroaita  •  27 Decembrie 2022, 18:09
Postat de dobrin pe 27 Decembrie 2022, 17:20

Prin partile alea, "Hagi" se numeste si un crestin care a facut pelerinaj la Ierusalim (hajji = pelerin).

Știam doar de... Mecca. Dar în zona de unde vine ei au fost și sunt influențe musulmane. Cgiar și titulatura Beg, care desemnează o personalitate musulmană, se întâlnește în nume ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  27 Decembrie 2022, 18:05

Insultat ??? La gesturile scabroase pe care le-a facut, chestia asta este un mizilic !! Trebuie sa ai caracter si un pic de minte ca sa stii sa castigi cu demnitate si respect fata de adversar !! De unde sa invete chestiile astea acest Dibu, cand singur a declarat ca provine dintrun mediu sarac si fara perspective !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează