INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

FOTO Prima explicație pentru gestul obscen! Ce spune portarul Argentinei: „Dedicația era pentru ei! Aroganțele astea nu merg cu mine!”

Argentinianul Emiliano Martinez (30 de ani) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, dar a fost protagonistul unui gest deplasat, vulgar, la premiere. +43   FOTO
Argentinianul Emiliano Martinez (30 de ani) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, dar a fost protagonistul unui gest deplasat, vulgar, la premiere.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 10:35 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 12:01

Argentina lui Lionel Messi a câștigat finala Campionatului Mondial contra Franței, 3-3 după prelungiri, 4-2 la loviturile de departajare. Argentinianul Emiliano Martinez (30 de ani) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final, dar a fost protagonistul unui gest deplasat, vulgar, la premiere. 

Martinez, goalkeeperul celor de la Aston Villa, a primit mănușa simbolică destinată celui mai bun portar al Mondialului și a folosit-o într-o reacție controversată. Explicația?

Sensul neștiut al pelerinei cu care a fost îmbrăcat Lionel Messi de șeici
Argentina - Franța 3-3 (4-2 la pen.)
Sensul neștiut al pelerinei cu care a fost îmbrăcat Lionel Messi de șeici

Emiliano Martinez, despre gestul controversat de după Argentina - Franța: „Aroganțele astea nu merg cu mine”

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a declarat „Dibu” Martinez, citat de AS, pentru postul de radio argentinian La Red.

Momentul controversat cu Emiliano Martinez
+39 FOTO

Gică Popescu și Florin Răducioiu îl taxează pe Martinez: „Gest golănesc!”

Prezenți la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport, foștii internaționali Gică Popescu și Florin Răducioiu s-au declarat siderați de gestul lui Martinez. 

„Eu am crezut că face către cineva acest gest, dar nu știu către cine. Am rămas consternat două secunde. E un gest rușinos pentru cel mai bun portar al turneului final. După o prestație fabuloasă, să ai acest gest... la finala Campionatului Mondial se uită copii, se uită doamne. E un gest golănesc!”, a punctat Gică Popescu.

Și Florin Răducioiu a caracterizat în termeni duri momentul: „E inadmisibil, rușinos din punctul meu de vedere. El încearcă să facă o glumă după, dar... e reprobabil, din păcate pentru el”.

„Dibu” Martinez, în lacrimi la interviuri

Intervievat de un post local din Argentina după finală, „Dibu” Martinez și-a găsit cu greu cuvintele printre lacrimi.

A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am deținut controlul. Ei au revenit și au pus presiune. Naționala noastră este predestinată să sufere. Am visat de mic la acest trofeu. Nu am cuvinte să pot descrie ce simt acum. 

Am fost foarte calm la începutul seriei de penalty-uri, le-am zis și colegilor să rămână concentrați. Dedic această victorie familie mele. Au trecut prin multe, eu provin dintr-o regiune extrem de umilă. Am plecat de mic în Anglia pentru a-mi face un rost. Victoria asta înseamnă totul!
Emiliano Martinez

SPECTACOL! O româncă a împărțit scena cu Messi și Mbappe la finala Mondialului

Adriana lucrează în Qatar ca stewardesă, notează Libertatea, iar pe podium a stat chiar în spatele președintelui Franței Emmanuel Macron. Pentru ceremonia de la finalul Campionatului Mondial, țara organizatoare a apelat la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele.

Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
+29 FOTO

Mai multe știri despre finala Campionatului Mondial:

Leo Messi, show în vestiar » A dansat cu trofeul Cupei Mondiale în brațe: „E tot ce îmi lipsea”
Argentina - Franța 3-3 (4-2 la pen.)
Leo Messi, show în vestiar » A dansat cu trofeul Cupei Mondiale în brațe: „E tot ce îmi lipsea”
Sensul neștiut al pelerinei cu care a fost îmbrăcat Lionel Messi de șeici
Argentina - Franța 3-3 (4-2 la pen.)
Sensul neștiut al pelerinei cu care a fost îmbrăcat Lionel Messi de șeici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
04victor
04victor  •  19 Decembrie 2022, 22:19
Postat de traian_v pe 19 Decembrie 2022, 18:06

Cred ca gestul a fost pentru Burlanu !!!

Gestul golanesc la o finală câștigată dramatic ,meritat de Argentina! A fost cea mai frumoasa finală de CM din cele 15 ediții vizionate.Impresionanta a fost și prima finală văzută, Anglia-RFG 4-2 din 1966!

bajescu
bajescu  •  19 Decembrie 2022, 18:47
Postat de gicab pe 19 Decembrie 2022, 13:30

Pai aia nu sunt golani

Am crezut ca te referi la alti jucatori, care fac diverse mizerii pe teren. Legat de cei despre care vorbeai de fapt, nu am nimic impotriva orientarii lor, dar nu sunt de acord cu expunerea ostentativa a acesteia. Deci, da, ma deranjeaza si actiunile lor. Fara sa fie neaparat golani, sunt indecenti, ceea ce nu accept. Viata privata a fiecaruia trebuie sa fie privata. Asa cum ma deranjeaza doi tineri hetero care fac gesturi indecente, ma deranjeaza si acesti “speciali” care au impresia ca au mai multe drepturi decat ceilalti.

siffu
siffu  •  19 Decembrie 2022, 18:47

O fi el campion mondial la fotbal dar este campion mondial si la prostie,sa ma contrazica cineva daca nu are moaca de p,r,o,s,t,dorel in toata regula..

Vezi toate comentariile (41)
Comentează