INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

Dezgustat de cum a apărut Messi la festivitatea de premiere de la CM: „Poza istoriei în fantomă? Maradona n-ar fi acceptat așa ceva!”

Viorel Moldovan (50 de ani) a contestat modul în care organizatorii l-au îmbrăcat pe Lionel Messi (35 de ani) în momentul decernării trofeului de campion mondial. +43   FOTO
Viorel Moldovan (50 de ani) a contestat modul în care organizatorii l-au îmbrăcat pe Lionel Messi (35 de ani) în momentul decernării trofeului de campion mondial.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 21:04 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 22:08

Viorel Moldovan (50 de ani) a contestat modul în care organizatorii l-au îmbrăcat pe Lionel Messi (35 de ani) în momentul decernării trofeului de campion mondial. Argentina a învins Franța în finală, 3-3 după reprizele de prelungiri, 4-2 la loviturile de departajare. 

Organizatorii turneului din Qatar au vrut să își pună amprenta și pe festivitatea de premiere. Înainte ca Lionel Messi să urce pe scenă pentru a ridica primul titlu mondial din carieră, a primit un bisht,o haină tradițională din partea familiei regale. Reprezintă un simbol al aprecierii în zi de sărbătoare, astăzi cei din Qatar sărbătorind ziua națională. 

+39 FOTO

Viorel Moldovan: „În locul lui Messi, îmi dădeam jos haina!”

Viorel Moldovan crede că gestul a fost unul total nepotrivit. Fostul internațional și-a imaginat ce ar fi făcut Diego Maradona într-un astfel de moment. 

„Bine că nu am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în fantomă. În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor! 

Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scoatea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a fost opinia lui Viorel Moldovan, la TVR 1.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

SPECIAL GSP Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește"

Atemporal! La 37 de ani, Modric nici nu ia în calcul retragerea de la națională: „Încă pot evolua la nivel înalt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
Cristib2009
Cristib2009  •  19 Decembrie 2022, 16:36

Serios?Chiar credeti ca intereseaza pe cineva parerea unuia care habar nu are de lumea araba sau macar sa stie ce reprezinta acea pelerina?Sau parerea unuia cate dupa 3 saptamani in Italia ,uitase sa vorbeasca limba romana?Tocmai parerile invidioase sj de prost gust ale lui Moldovan si Raducioiu nu ne intereseaza..

alexiosas
alexiosas  •  19 Decembrie 2022, 14:23
Postat de balotelli pe 19 Decembrie 2022, 09:40

Păi, da. Ai dreptate. Doar nu și-a adus mantia de acasă. Dar Moldovan zicea că ar fi fost mai ok să refuze să îmbrace chestia aia, sau măcar să o fi dat jos când a ridicat trofeul. El a ales să rămână cu ea. Pentru el nu cred că înseamnă mare lucru, dar pentru organizatori... da. E un simbol,... parte din cultura lor... și într-un fel s-au folosit de Messi pentru a-și pune amprenta pe acel final de poveste, ținând neapărat să condimenteze momentul. Nici ăia nu poartă banderole că vor ei neapărat, dar nici nu se opun... chiar dacă nu-i obligă nimeni să apere drepturile vreunei minorități promovându-le simbolul. Uite... chiar dacă nu-s de acord cu așa ceva, dacă ai noștri ar ajunge pe podium la un mondial, nu m-ar mai deranja astfel de gesturi: m-ar durea la patină dacă îngenunchează, se vopsesc blonzi, poartă banderole sau se îmbracă-n vreo mantie. M-aș bucura pentru performanța lor și atât.

exact....dar cu formarori de opinii ca Moldovan si cancanistii astia strugurii sunt acrii cand nu ajung la ei cine trebuie

ovi77
ovi77  •  19 Decembrie 2022, 12:25

Maradona (de altfel un mare fotbalist) nu ar fi trebuit sa dea gol cu mana la un Campionat Mondial...Viorel Moldovan era frustrat pentru faptul ca Franta, unde a jucat el, nu a luat titlul. Sa il intelegem :)

Vezi toate comentariile (85)
Comentează