INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

VIDEO Leo Messi, show în vestiar » A dansat cu trofeul Cupei Mondiale în brațe: „E tot ce îmi lipsea”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 07:39 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 10:18

Lionel Messi a făcut spectacol după ce a Argentina a câștigat Campionatul Mondial, 3-3 în timpul regulamentar și 4-2 la penalty-uri, contra Franței.

La 35 de ani, starul Argentinei a reușit să câștige Campionatul Mondial, după ratările din 2006, 2010, 2014 și 2018. Iar la final a dat totul petrecerii în vestiar.

De ce a meritat Argentina titlul mondial
7 scurte
De ce a meritat Argentina titlul mondial

Lionel Messi, show în vestiar după finala CM 2022

Vedeta de la PSG a fost cel mai fericit jucător în vestiarul „pumelor”. Messi a cântat alături de colegii săi, iar la un moment dat s-a urcat pe masă pentru a dansa cu trofeul în brațe.

Lionel Messi, după ce a câștigat Campionatul Mondial: „E tot ce-mi lipsea”

La finalul partidei, Messi a explicat ce înseamnă acest trofeu pentru el.

 „E o nebunie! Uite ce frumos e trofeul. Mi-l doream foarte mult. Știam că Dumnezeu mi-l va dărui. Simțeam că acum va fi momentul. Am suferit mult, dar a meritat. 

Voiam să-mi termin cariera așa. Nu pot cere nimic mai mult. Acest trofeu e visul oricui. Am avut să-l obțin. Acum e aici. E tot ce-mi lipsea”, a spus Messi, după meci, la TyC Sports.

Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi. Nu, nu mă voi retrage din echipa națională. Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial...

- Lionel Messi 

Citește și: 

L'Equipe îl scoate vinovat pentru pierderea trofeului: nota 2 din partea jurnaliștilor francezi!

Gică Popescu și Răducioiu au taxat dur gestul cu tentă obscenă de pe podiumul finalei CM: „Rușinos! După o prestație fabuloasă, să faci așa ceva...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  19 Decembrie 2022, 10:10

sper că au făcut curățenie în vestiar după petrecere...așteptăm poze cu vestiaru după petrecerea mesianică

Vezi toate comentariile (1)
Comentează