INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

"Ai fost o sursă de inspirație" » Mesajul emoționant al lui Pogba pentru juniorul lui Juventus care a învins cancerul

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 14:22

Paul Pogba (25 de ani) este în continuare aproape de Bryan, puștiul depistat în 2015 cu o tumoare și care a revenit pe teren într-un meci U15. 

Paul Pogba a plecat la Manchester United, dar o parte din sufletul lui a rămas la Juventus. Mijlocașul francez nu l-a uitat deloc pe unul din juniorii bianconerilor, trecut printr-o mare dramă la vârstă fragedă. Bryan s-a luptat din 2015 cu o tumoare, dar a învins cancerul, revenind pe teren la echipa U15 în meciul câștigat cu Bologna (3-1). O veste primită cu imensă bucurie de Pogba, care i-a transmis puștiului un mesaj emoționant pe Twitter.

pogba2

"Am marcat pentru el"

"Ce binecuvântare! Sunt mândru de tine, prietene, că ai depășit suferința și îți mulțumesc că ai fost o sursă de inspirație pentru mine și alții. Sper să te revăd cât mai curând posibil", i-a scris Paul. Încă din perioada în care evolua la campioana Italiei, mijlocașul l-a susținut pe Bryan și i-a dedicat chiar și un gol marcat în Cupă într-un derby, pregătindu-i un maiou special, arătat în fața tifosilor și a camerelor TV: "Sunt alături de tine".

Trei ani de tratament

L-a invitat pe micuț și în vestiarul bianconerilor, după o victorie cu Sampdoria (5-0), în 2016: "I-am promis că voi fi mereu alături de el și nu-l voi părăsi niciodată". Bryan Dodien, 14 ani, a încheiat tratamentul de trei ani și s-a vindecat în ajunul Crăciunului. A debutat la echipa juventină U15, îmbrăcând tricoul cu numărul 18. 

Vezi și:

Poveștile fotbalului: cum a reușit un fotbalist să se vândă singur pentru a-și salva clubul de la faliment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează