INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Fost fotbalist din Liga 1, pe lista unui club uriaș din Marea Britanie » Ce echipă îl dorește

Aissa Laidouni.
Foto: Imago
Aissa Laidouni. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2022 13:40 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 14:56

Aissa Laidouni (25 de ani), mijlocașul tunisian al campioanei Ungariei, Ferencvaros, este dorit de Celtic Glasgow, campioana Scoției. 

Fotbalistul magrebian ar putea ajunge pe „Celtic Park” în fereastra de transferuri din iarnă, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, informează cotidianul scoțian Daily Record. 

Naționala Angliei, făcută praf în direct la GSP Live: „Are un singur titlu în istorie, și ăla luat cu japca! De 150 de ani păcălește lumea că știe fotbal! Franța a bătut-o în șapte, ca la handbal”
GSP LIVE
Naționala Angliei, făcută praf în direct la GSP Live: „Are un singur titlu în istorie, și ăla luat cu japca! De 150 de ani păcălește lumea că știe fotbal! Franța a bătut-o în șapte, ca la handbal”

Aissa Laidouni evoluează din 2020 la Ferencvaros

Aissa Laidouni evoluează din august 2020 la Ferencvaros. Fotbalistul african se transfera atunci de la FC Voluntari, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Laidouni a ajuns în România în iulie 2018, de la echipa secundă a lui Angers. 

Pentru formația din Budapesta, Laidouni a jucat în 102 rânduri, a marcat 9 goluri și a dat 16 pase de gol. 

3 trofeea cucerit Aissa Laidouni cu Ferencvaros: două tiluri de campion și o Cupă a Ungariei

În tricoul lui FC Voluntari, Aissa Laidouni a adunat 56 de partide, a marcat 7 goluri și a dat 5 pase de gol. 

În naționala Tunisiei, Aissa Laidouni a strâns 28 de selecții și a marcat un gol. Mijlocașul a jucat titular în toate cele 3 partide disputate de tunisieni în faza grupelor Campionatului Mondial din Qatar, contra Danemarcei, Australiei și Franței. Africanii au încheiat grupa pe locul 3, cu 4 puncte câștigate. În „optimile” de finală au mers Franța și Australia. 

Cine este Celtic Glasgow

Celtic Glasgow este unul dintre cele mai de succes cluburi din fotbalul britanic, precum și cel mai titrat club din fotbalul scoțian. „Alb-verzii” au câștigat de 52 de ori campionatul Scoției, de 40 de ori Cupa Scoției și de 20 de ori Cupa Ligii Scoției. 

În 1967, Celtic a devenit primul club din istoria fotbalului britanic care a cucerit trofeul UEFA Champions League. Atunci, scoțienii se impuneau în finală în fața lui Inter Milano, cu scorul de 2-1.

În actualul sezon de Scottish Premiership, Celtic ocupă prima poziție a clasamentului, cu 42 de puncte câștigate în 15 etape disputate, la 9 „lungimi” distanță de ocupanta ocului secund, Glasgow Rangers. 

VIDEO. Gabriel Glăvan, scouterul lui FC Voluntari, despre culisele unui transfer din Liga 1: „Aissa Laidouni ne-a întrebat dacă avem medic la echipă!”

Citește și:

Croații acuză, înainte de semifinala cu Argentina: „Este urât, sălbatic! Un titular argentinian s-a lăudat cu asta în fața colegilor croați de la echipa de club!”

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, e speriat de ce i s-a întâmplat în ultimul an! Mai aproape de demisie: „Nu aș vrea să regret”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează