VIDEO EXCLUSIV Naționala Angliei, făcută praf în direct la GSP Live: „Are un singur titlu în istorie, și ăla luat cu japca! De 150 de ani păcălește lumea că știe fotbal! Franța a bătut-o în șapte, ca la handbal”

Declan Rice, Phil Foden și John Stones, la meciul cu Franța, de la Campionatul Mondial.
Foto: Imago
Declan Rice, Phil Foden și John Stones, la meciul cu Franța, de la Campionatul Mondial. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 11:46 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 12:29

Naționala Angliei a fost desființată în direct la emisiunea GSP Live de jurnalistul Gazetei Sporturilor, Adrian Florea. 

Șeful departamentului de fotbal intern a spus că lumea râde de naționala Italiei, care nu a fost prezentă la Campionatul Mondial din Qatar, și nu menționează că englezii au un singur trofeu cucerit în istorie la nivel de echipă națională de seniori, și acela „luat cu japca”, la Mondialul din 1966

VIDEO. Adrian Florea, despre prestațiile Angliei la Mondial: „Cât poate păcăli naționala asta fotbalul?”

Adrian Florea, ironic: „Să bați Iranul, să faci o remiză glorioasă cu SUA, nu e de ici-colo”

„Să bați Iranul, să faci o remiză glorioasă cu SUA, nu e de ici-colo. După aceea a bătut și Senegal, cu un bulan imens, dar a bătut. A fost mult peste așteptările mele. E o prestație fabuloasă. Mai bine nu te prezinți decât să te faci de râs.

Proaspăt revenit de la Mondial, Istvan Kovacs a primit meciul săptămânii în România!
FCSB - CFR CLUJ
Proaspăt revenit de la Mondial, Istvan Kovacs a primit meciul săptămânii în România!

Râdem de Italia, campioană mondială de 4 ori și de două ori campioană europeană. La Coverciano nu mai e loc de trofee. Anglia are un singur trofeu, cu Bahramul (n.r. - Tofiq Bahmarov, arbitrul finalei Campionatului Mondial, din 1966). Apropo, a murit Bahramul? Englezii au un titlu și ăla o japcă ordinară, la ei acasă. Mai lăsați-mă cu acești înfumurați și umflați de presă!

Cum să câștigi titlul mondial cu Maguire?! Eu mor cu astea. Auzi, Saka, mare viitor. Ăla, Bellingham, de mare viitor, Foden, de mare viitor. Toți ăștia sunt de mare viitor. Dar de mare prezent are Anglia vreunul? Pe Maguire? 

Anglia nu a luat titlul mondial cu generația din '90, cu Gascoigne, Lineker, Shearer etc, nu a luat-o cu Gerrard, cu Lampard și cu Rooney și vor să o ia cu Maguire și cu «Piatră»Stones? Cât pot păcăli? Am văzut și specialiști pe la televiziuni... 

Eu înțeleg că tot fotbalul mondial e într-o prăbușire colosală, dar nu s-a prăbușit fotbalul în așa hal, la nivel de naționale mă refer, încât să ia Anglia titlul mondial. O să spună că au avut ghinion cu Franța. Au făcut aia 1-0, după aia i-au lăsat să domine. 

Când au egalat, francezii au apăsat pe pedala de accelerație și au făcut după două minute 2-1. A făcut ăla de la Milan penalty (n.r. - Theo Hernandez). Ăla a jucat pentru ei. Oricum, i-a bătut Franța ca la handbal. Theo a jucat la ei, Griezmann a jucat la ei, Mbappe a jucat la ei. Griezmann a jucat slab, Mbappe slab, Theo slab. Franța i-a bătut în șapte, ca la handbal.

Când sunt conduși, englezii dau impresia că domină. Dacă ar fi egalat iar, francezii i-ar fi bătut cu 3-2. De 150 ani, Anglia păcălește lumea că știe fotbal. Asta cu viitorii o aud de m-am săturat, sunt ca puștii lui Hagi. În prezent avem și noi ceva?”, a spus jurnalistul Adrian Florea, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Citește și:

„Sultanul”! Atacantul momentului de la Mondial a refuzat o ofertă importantă în trecut

Rătăcit în labirint » Cristiano Ronaldo a părăsit în lacrimi Campionatul Mondial din Qatar, după doar un gol marcat în 5 meciuri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
traian_v
traian_v  •  13 Decembrie 2022, 15:31

Tofik Bahramov nu a fost arbitrul finalei din 1966. A fost la linie si era la vreo 9-10 metri de linia de fund cand a tras Hurst. Un elvetian a fost arbitrul finalei, unul Dienst sau Dunst. Apropo, cine e Florea asta?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Decembrie 2022, 08:51

Toate ca toate, dar sa sustii ca Anglia a batut Senegal 'cu mare bulan' te faci de ras ! 3 goluri frumoase si fara controverse, au dominat posesia, pasele, suturile pe poarta, absolut tot. Iar finala din 66 nu as chema-o japca, nu se stir sigur daca mingea aia a intrat sau nu in poarta, filmarile se faceau la alte standarde atunci. Dar chiar daca ala nu a fost gol, au fost erori mult mai mari de arbitraj in istoria CM.

birdibel
birdibel  •  13 Decembrie 2022, 03:20

Dl Florea pare foarte cunoscător in ale fotbalului. Are si frati? Șeful departamentului fotbal intern? Hmm…

Vezi toate comentariile (41)
Comentează