FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

EXCLUSIV Proaspăt revenit de la Mondial, Istvan Kovacs a primit meciul săptămânii în România!

Istvan Kovacs a fost delegat la FCSB - CFR Cluj // foto: Imago Images
Istvan Kovacs a fost delegat la FCSB - CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 10:47 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 13:03

Revenit de la Campionatul Mondial din Qatar, Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la derby-ul de joi dintre FCSB și CFR Cluj!

Joi, 15 decembrie, de la ora 20:00, FCSB va primi vizita campioanei CFR Cluj, pentru un meci restant din etapa 9 a campionatului.

Croații acuză, înainte de semifinala cu Argentina: „Este urât, sălbatic! Un titular argentinian s-a lăudat cu asta în fața colegilor de la echipa de club!”
ARGENTINA - CROAȚIA
Croații acuză, înainte de semifinala cu Argentina: „Este urât, sălbatic! Un titular argentinian s-a lăudat cu asta în fața colegilor de la echipa de club!”

Istvan Kovacs, delegat la FCSB - CFR Cluj

Din informațiile GSP.ro, la centru în derby-ul dintre locurile 2 și 3 va fi Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitrul central din România în prezent, abia revenit de la Campionatul Mondial din Qatar.

CFR Cluj și FCSB sunt vecine de clasament, locurile 2, respectiv 3, cu 6 puncte în plus pentru ardeleni. Cu o victorie, campioana României ar egala-o la puncte pe Farul, liderul la zi din Superliga.

În schimb, FCSB s-ar apropia la 3 puncte de CFR Cluj și la 6 de Farul, în cazul în care ar câștiga în fața ardelenilor.

Istvan Kovacs a câștigat aproape 100.000 de euro la Campionatul Mondial

Istvan Kovacs și-a încheiat aventura la Campionatul Mondial în urmă cu câteva zile. A fost trimis acasă de FIFA înainte de faza sferturilor de finală, precum s-a întâmplat și cu colegii săi de brigadă, asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu.

Kovacs nu a condus de la centru niciun meci al Mondialului, dar a fost de 8 ori arbitru de rezervă, la următoarele partide:

Pentru toată activitatea din Qatar, a încasat 92.500 de dolari: 70.000 pentru participarea la Mondial, 2.500 pentru fiecare meci din grupe și 5.000 pentru prezența din „optimi”.

Mai multe știri din Superliga: 

Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Gică Popescu, impresionat de un antrenor din Superliga: „Are o ținută de antrenor de afară” + Dezvăluie echipa care l-a dezamăgit în acest sezon de Liga 1: „Mă surprinde parcursul atât de prost al ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
johny2003
johny2003  •  12 Decembrie 2022, 13:37
Postat de rav410wrc pe 12 Decembrie 2022, 10:55

Sa-l pui pe Kovacs, la ZCSB-RadioErevan, e ca si cum ai pune lupul paznic la oi ;)))

Batrina Doamna cade in B si tu te piepteni cu 10sebe!))))

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  12 Decembrie 2022, 13:26

:)) Mai arbitreaza Kovacs? Credeam ca s-a retras...dupa lamentabila lui experienta la Mondial. Cate mistouri se vor face de el de catre antrenori si jucatori atunci cand va lua prima decizie gresita sau controversata...Nici nu isi da seama cat de mult i-a scazut acest Mondial autoritatea de arbitru central in fata jucatorilor si a antrenorilor. O sa fie distractiv...

lucian_85
lucian_85  •  12 Decembrie 2022, 12:39
Postat de mihaitanase pe 12 Decembrie 2022, 11:19

Mai bine îl punea și CCA tot arbitru de de rezervă, pentru toată cariera , deoarece este un arbitru la temă ,iar tema vine de la CFR Lângă el putea să stea și Hațegan , același aluat !

Probabil că Hațegan va fi unul din arbitrii var

Vezi toate comentariile (13)
Comentează