FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Gică Popescu, impresionat de un tehnician din Superliga: „Are o ținută de antrenor de afară” + Ce echipă l-a dezamăgit în acest sezon de Liga 1: „Mă surprinde parcursul atât de prost”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 10:33 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 11:27

Gică Popescu (55 de ani), președintele Farului Constanța, s-a arătat impresionat de Anton Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște. 

De asemenea, „Baciul” a declarat că este dezamăgit de parcursul lui FC Botoșani în acest sezon de Superliga, 

Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”
CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 0-2
Risto Radunovic, îngrozit de accidentarile lui Olaru și Compagno: „Nu am văzut niciodată o tăietură atât de mare”

Gheorghe Popescu: „Mereu mi-a plăcut ţinuta pe care o are Toni Petrea”

„Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare. Vorbeşte despre adversar, despre plusurile adversarului, precizează chiar superioritatea adversarului. Mie mereu mi-a plăcut ţinuta pe care o are Toni Petrea”, a declarat Gheorghe Popescu, potrivit Prima Sport. 

Gheorghe Popescu: „Mă surprinde parcursul atât de prost al Botoşaniului”

„Mă surprinde parcursul atât de prost al Botoşaniului, acolo sunt jucători cu calitate. În faţă, Mateus, Roman, Mailat, Botoşani e o echipă care individual arată foarte bine. S-au dat mulţi jucători în vară, dar şi noi, la Farul, dăm jucători mulţi şi promovăm alţii. 

Poate că la schimbarea antrenorului e problema”, a mai spus fostul mare internațional. 

VIDEO. „Jucați, mă, cu curaj!" - sfaturile lui Gică Popescu pentru tinerii fotbaliști - podcast Profu de Sport #1

Citește și:

Acasă ca Pasărea Phoenix » Hermannstadt a revenit pe teren propriu după doi ani și două luni

„Japonezii” de la Cluj » Imaginile week-end-ului în Liga 1, fanii au strâns gunoaiele din stadion: „Era de așteptat să se întâmple asta în Ardeal”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  12 Decembrie 2022, 19:42
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Decembrie 2022, 12:57

GP...acest infractor dovedit mai bine ne ar fi spus cum antrenori ca TP nu ajung niciodata la nationala ...daca era el seful FRF ...tot edy Iordanescu antrena nationala ...

Ma mir ca n-ati scris nimic despre Hagi, pe care-l amintiti aproape de fiecare data, indiferent de continutul materialului la care comentati!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Decembrie 2022, 12:57

GP...acest infractor dovedit mai bine ne ar fi spus cum antrenori ca TP nu ajung niciodata la nationala ...daca era el seful FRF ...tot edy Iordanescu antrena nationala ...

persanu
persanu  •  12 Decembrie 2022, 12:23

Cu ce curaj sa joace Gică. Am văzut cu ce curaj joacă jucaorii lui Farul, saracii daca driblează si pierd mingea le sare Gică în cap. Aia lipsește la jucătorul român, încrederea. Pai ce ma joc fotbal sa pasez, daia m-am apucat de fotbal. Lasă-l ma sa dribleze odată de 7 ori, dacs trece de 4,5 ori de jucător e bun daca nu mai fa pauză taticu. Si dupaia ne miram de ce croatii sarbii și alți ex Yugoslavi reușesc in fotbalul mare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează