INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

„Cum să pui o «bombă» în vestiar? E autodistrugere" » Incredibilă imagine la Ajax, provocată de mental coach-ul echipei!

Alfred Schreuder, stânga, foto: Imago
Alfred Schreuder, stânga, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 11:11 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 12:12

Antrenorul Alfred Schreuder riscă să fie demis oricât la Ajax. Nici jucătorii nu-l mai vor după șase meciuri la rând fără victorie în campionat.

Supercampioana Olandei, cu 36 de titluri, trei în ultimele patru sezoane, Ajax trece printr-o situație critică. Odată cu despărțirea de Erik ten Hag, cel care i-a readus pe "lăncieri" în cinci ani în vârful Țărilor de Jos și al Europei, plecat la Man. United vara trecută, a venit și căderea.

Ivana, dezlănțuită! A lăsat inhibițiile în Maldive și a pozat topless, în cele mai îndrăznețe poziții
MALDIVE
Ivana, dezlănțuită! A lăsat inhibițiile în Maldive și a pozat topless, în cele mai îndrăznețe poziții

Ajax, serie de cinci egaluri. Și cu Emmen și Nijmegen

Noul antrenor, Alfred Schreuder, a pierdut aproape tot în acest sezon. Supercupa, 3-5 cu PSV, Champions, locul 3 în grupă după 3-10 la general cu Napoli și 0-5 tur-retur cu Liverpool, și Eredivisie: înaintea meciului de diseară, contra lui Volendam, e pe 5 în clasament, la opt puncte de liderul Feyenoord.

Din noiembrie, nu a mai învins pe nimeni în campionat, are o înfrângere și cinci egaluri consecutive, inclusiv cu Emmen și NEC Nijmegen. Dacă ar fi pierdut în weekend „clasicul" împotriva lui Feyenoord, Schreuder ar fi fost demis. Acel 1-1 l-a salvat momentan, însă e greu de crezut că va rezista până la sfârșitul iernii.

„Un pumn în bărbia lui Alfred Schreuder"

Grav este că nici jucătorii nu-l mai vor la echipă. Și nici nu se mai feresc să o spună. De curând, s-a întâmplat ceva incredibil, rar văzut la o echipă de asemenea nivel.

Săptămâna trecută, mental coach-ul echipei, Joost Leenders, i-a întrebat în vestiar pe roș-albi cine e nemulțumit de stafful tehnic. Și, potrivit De Telegraaf, aproape toți jucătorii au ridicat mâinile. "A fost un pumn în bărbia lui Schreuder", a comentat cotidianul batav. „Are deja un picior în prăpastie". Și „lăncierii" nu-l vor plecat doar pe tehnician, ci și pe asistenții săi, pe antrenorul de portari. Pe toți!

„Cum să pui o bombă în vestiar? E autodistrugere"

Valentijn Driessen, șeful secției Sport la De Telegraaf, a comentat stupefiat: „Incredibil că mental coach-ul lui Ajax a făcut o asemenea prostie și nu a protejat cel mai important om al clubului, antrenorul. Cum să pui o bombă în vestiar? E autodistrugere. Această eroare de judecată, de începători, e tipică pentru fiecare persoană și pentru tot ce se întâmplă la Ajax în acest sezon".

18puncte a pierdut Ajax în acest campionat: șase egaluri și două înfrângeri în 17 etape

Citește și: 

REZUMAT VIDEO Barcelona e în semifinalele Cupei Regelui Spaniei » Catalanii au trecut cu greu de Real Sociedad

FOTO A apărut! Prima poză oficială a cuplului Pique și Clara Chia Marti face înconjurul Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează