INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

VIDEO S-a prăbușit pe teren în timpul meciului » Emoții mari cu fotbalistul lui Ajax, diagnosticat cu miocardită

Sursă foto: captură Zigo Sport
Sursă foto: captură Zigo Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 07:24 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 09:04

Daley Blind (30 de ani, fundaș central), unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Ajax, s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci amical. Acesta a fost diagnosticat la finalul lui 2019 cu miocardită.

În minutul 79 al confruntării cu Hertha Berlin (1-0), Blind nu a mai putut rezista pe picioare, colegii lui solicitând imediat intervenția echipei medicale.

„Au fost probleme cu defibrilatorul lui Blind, care s-a descărcat. Acum, problema s-a rezolvat și se simte mai bine. Vom face mai multe cercetări despre asta”, a declarat Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax, la finalul jocului.

Cariera lui Daley Blind, în pericol

La finalul anului trecut, Blind, trecut și pe la Manchester United, a fost diagnosticat cu miocardită, despre care s-a scris că i-ar putea pune în pericol cariera. Afecțiunea se referă la o inflamație a mușchiului inimii. 

Jucătorul a resimțit amețeli în meciul din Liga Campionilor cu Valencia, de pe 10 decembrie 2019, și a fost ulterior la control, unde i s-a descoperit miocardita. Olandezului i-a fost implantat un defibrilator cardiac, responsabil cu regularizarea bătăilor anormale ale inimii.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șoc în Spania: Leo Messi a înștiințat oficial că vrea să plece de la Barcelona! A cerut să fie activată clauza specială

Mircea Lucescu a cucerit Supercupa Ucrainei, în ciuda tuturor calculelor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close