INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Flăcări în peluză la derby-ul Ajax - Feyenoord

FOTO: captură @Look TV
FOTO: captură @Look TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 17:29 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 17:40

Fanii lui Ajax au provocat accidental un incendiu în propria peluză, la derby-ul câștigat astăzi, pe teren propriu, în fața lui Feyenoord, scor 3-2. 

Nimic nu părea să meargă meargă cum trebuie pentru Ajax. Marți, campioana Olandei a fost eliminată în optimile Ligii Campionilor de Benfica, iar astăzi a fost condusă până în minutul 78 al  derby-ului cu Feyenoord.

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în acest week-end » Alex Maxim, omul meciului pentru Gaziantep în duelul cu Galatasaray

Incendiu în peluză la Ajax - Feyenoord

Nu doar elevii lui Erik Ten Hag au avut o prima jumătate de meci nefastă, ci și fanii. Ultrașii „lăncierilor” au pregătit o scenografie specială, cu zeci de torțe aprinse în debutul partidei. Una dintre ele a aprins steagurile de gard și mesajele afișate la baza peluzei, provocând un incendiu. Pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență. Meciul a fost oprit în tot acest timp.

Ajax a revenit spectaculos în ultimul sfert de oră. Dusan Tadic a egalat în minutul 78, iar Antony a adus victoria, scor 3-2, cu 4 minute înaintea finalului.

Ajax rămâne liber în Eredivisie și la finalul etapei cu numărul 27, indiferent de rezultatul meciului PSV - Sittar. „Lăncierii” au 66 de puncte, un avans de 5 lungimi față de urmăritoarea PSV.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Tulburător! Antrenorul lui Șahtior nu are liniște nici după ce a plecat din Ucraina: „Încă mai aud bombele și avioanele. A trebuit să fugim ca hoții din Kiev”

FOTO Haos total la PSG! Cu Mbappe și Neymar pe teren, trupa lui Pochettino a fost UMILITĂ de Monaco

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  21 Martie 2022, 10:14

CUM BĂ!!! Și eu care credeam că numai "la noi în Balcani "(și în America de Sud) se mai întâmplă așa ceva și se fac coregrafii... ș și se aprind torțe... Ei ca să vezi și să nu crezi!!!... Bravo fanilor Olandezi și tuturor celorm care știu să trăiască fenomenul fotbal și să-și încurajeze echipa și să facă spectacol LA MAXIMUM!!! FRF , nu mai dați amenzi și suspendați stadioane fanilor ADEVĂRAȚI. Sau duceți-vă cu toții la popice. Sau la șah!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează