INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Ajax sub asediu! Van der Sar a vrut să-și dea demisia! » Întrebări despre bonusul lui Overmars

Marc Overmars și Van der Sar// Foto: IMAGO / Pro Shots
Marc Overmars și Van der Sar// Foto: IMAGO / Pro Shots

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 14:52 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 15:49

Ajax e urmărit atent după scandalul sexual care a declanșat plecarea fostului director sportiv Marc Overmars. Directorul general s-a gândit și el la demisie. Iar investitorii întreabă ce s-a întâmplat cu cele 1,25 milioane de euro primite de Overmars la prelungirea contractului.

Marc Overmars a fost forțat să părăsească Ajax, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală în interiorul clubului, dar „lăncierii” încă au probleme din cauza acestui scandal.

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax
SCANDAL SEXUAL
Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Edwin van der Sar: „Cum a fost posibil să nu observ nimic?”

Edwin van der Sar, CEO, fost coechipier și prieten cu ex-directorul sportiv, a declarat în timpul unei conferințe de presă că „m-am gândit să-mi dau demisia. M-am întrebat: Cum a fost posibil să nu observ nimic și ce mai fac eu aici? Dar sprijinul colegilor m-a făcut să rămân. Sunt responsabil pentru Ajax. Avem 550 de angajați”.

A returnat Marc Overmars banii?

Van der Sar nu a scăpat însă de anchetă după ruptura de Overmars. Pentru că investitorii olandezi, inclusiv acționarii lui Ajax, vor să afle ce s-a întâmplat cu bonusul primit de Overmars pe 28 ianuarie, la prelungirea contractului până în 2026.

Liderii roș-albilor au anunțat că fostul fotbalist, din 2012 director sportiv, a părăsit gruparea din Amsterdam, însă nu au precizat nimic despre acea primă. La sfârșitul lunii trecute, Overmars a încasat 1,25 milioane de euro. Investitorii sunt curioși dacă banii au fost sau vor fi returnați.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Patronul pistolar al lui Răzvan Lucescu, atac la ultrași: „Nu sunt fani PAOK, sunt criminali!”

Ronaldo, atacat dur de un fost fotbalist important al lui Manchester United: „Este un jucător egoist, îi pasă doar de el! United nu avea nevoie de Cristiano”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează