INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Șocant! Un nume mare de la Ajax și-a dat demisia. Acuzat de hărțuire sexuală la club!

Marc Overmars, după aproape un deceniu director sportiv la Ajax Amsterdam, i-a părăsit pe „lăncieri”
Marc Overmars, după aproape un deceniu director sportiv la Ajax Amsterdam, i-a părăsit pe „lăncieri”

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2022 10:05 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 10:48

Marc Overmars, după aproape un deceniu director sportiv la Ajax Amsterdam, i-a părăsit pe „lăncieri”, o decizie cu efect imediat. Oficialul în vârstă de 48 de ani le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor.

Marc Overmars, 48 de ani, a fost un jucător important al Ajaxului și al Olandei, evoluând și pentru Barcelona și Arsenal. Din vara lui 2012, era director sportiv al clubului din Amsterdam. De aproape un deceniu. 

Și datorită lui, roș-albii făcuseră peste 300 de milioane de euro profit pe piața transferurilor și câștigaseră opt trofee. De curând, i se prelungise contractul, până în iunie 2026. Dar acest acord a dispărut. Dintr-o dată, abrupt, și-a dat demisia. O decizie cu efect imediat.

„I-am zis mamei: «Știu cum putem să-l omorâm pe tata, dar unde ducem cadavrul?»” » Povestea tulburătoare a dublei campioane olimpice Nicola Adams
BOX
„I-am zis mamei: «Știu cum putem să-l omorâm pe tata, dar unde ducem cadavrul?»” » Povestea tulburătoare a dublei campioane olimpice Nicola Adams

Marc Overmars: „Îmi este rușine"

Cauza: a fost acuzat de hărțuire sexuală chiar în interiorul grupării. Așa cum a fost prezentat cazul oficial, le trimitea „mesaje nepotrivite" colegelor.

„Îmi este rușine. Săptămâna trecută, am fost confruntat cu mai multe reacții asupra comportamentului meu și a modului cum a fost resimțit de alte persoane. Din păcate, nu am realizat că am depășit limitele, ceea ce a devenit evident în ultimele zile. Mă apăsa o presiune enormă", a declarat Overmars într-un comunicat. 

„Le-am cerut scuze tuturor. Mi-am dat seama ce am făcut, însă e prea târziu. Nu văd altă opțiune decât să părăsesc clubul".

Edwin van der Sar: „O veste ca o lovitură pentru echipa noastră"

Directorul general Edwin van der Sar a completat mesajul lui Overmars: „Am jucat împreună cu Marc de la începutul anilor '90 și am fost colegi de zece ani în conducerea lui Ajax. Totul se oprește acum brusc. O veste ca o lovitură pentru echipa noastră".

Overmars a fost probabil cel mai bun director sportiv pe care l-a avut Ajax vreodată. De aceea i-am prelungit contractul. Dar el a depășit limitele și nu mai putea continua la club, chiar dacă plecarea sa e dureroasă pentru noi
- Leen Meijaard, președintele Comitetului Administrativ

Citește și: 

PSG n-a avut milă de campioana Franței » Messi, la primul gol al anului

Real Madrid se impune la limită în fața Granadei și se distanțează în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
balotelli
balotelli  •  07 Februarie 2022, 14:30
Postat de elisei pe 07 Februarie 2022, 11:10

***

Sunt convins ca a fost mai mult decât niște simple mesaje nepotrivite. Probabil a fost filmat în prosop prin vreun hotel din Amsterdam unde verticaliza cu nevasta vreunui fotbalist sau coleg din club. Nu-și dădea el demisia doar pentru niște glume deplasate.

cirus11
cirus11  •  07 Februarie 2022, 12:08
Postat de elisei pe 07 Februarie 2022, 11:10

***

Ce e asa de greu de inteles sa nu ai relatii la munca?? Da, chiar si un SMS in care spui cuiva ca e frumoasa e complet deplasat cand tu esti boss in clubul ala.

chinese_democracy
chinese_democracy  •  07 Februarie 2022, 11:44
Postat de adrianciprian pe 07 Februarie 2022, 11:24

În loc să înțelegeți că astfel de lucruri nu se fac, dați vina pe femei sau pe orice altceva nu pe un bărbat însurat care dădea mesaje de care îi e și lui rușine unor colege de serviciu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează