INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Ofertă de nerefuzat pentru un titular al lui Chelsea! 30 de milioane de euro anual pentru trei sezoane

Al-Hilal, ofertă de nerefuzat pentru Kalidou Koulibaly (stânga). Foto: Imago Images
Al-Hilal, ofertă de nerefuzat pentru Kalidou Koulibaly (stânga). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 12:35 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 10:46

Refuzată de Romelu Lukaku (30 de ani) și de alte vedete europene, Al-Hilal vrea să-l transfere acum pe Kalidou Koulibaly (31 de ani), pe care londonezii l-au cumpărat cu 40 de milioane de euro în vara trecută de la Napoli.

Refuzată de Romelu Lukaku, ce vrea să continue la Inter, deși este încă în proprietatea lui Chelsea, gruparea saudită s-a orientat către un alt nume important. 

Clubul controlat de fondut statal de investiții Pif a pus ochii pe Kalidou Koulibaly și îi propune 30 de milioane de euro salariu net anual pentru o perioadă de trei sezoane.

Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”
FCSB
Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”

Al-Hilal, ofertă de nerefuzat pentru Kalidou Koulibaly

Fundașul central senegalez nu e liber de contract, ci tocmai ce-a fost cumpărat de clubul lui Todd Boehly de la Napoli cu 40 de milioane de euro în urmă cu un an. Sumă pe care Al-Hilal i-o oferă acum pentru a-și răscumpăra investiția. Koulibaly nu e unicul jucător dorit de la Chelsea de saudiți, care negociază cu Hakim Ziyech și Edouard Mendy, la fel jucători pentru care trebuie să plătească. 

Este de altfel o schimbare de tendință a saudiților, care pun la bătaie sume mari de bani și pentru transfer, nu caută doar jucători aflați aproape de retragere și care să nu coste nimic, vezi exemplul lui Cristiano Ronaldo și Karin Benzema.

Ruben Neves e la un pas de Arabia Saudită

La Al-Hilal va ajunge din sezonul viitor un alt star din Premier League și pentru o sumă importantă. Wolverhampton l-a vândut pe Ruven neves cu 55 de milioane de euro, afacerea fiind intermediată de agentul Jorge Mendes

Mijlocașul portughez avea doar un singur an de contract cu „lupii”, dar a cedat atracției Golfului. E o nouă tranzacție record reușită de Wolves, după cedarea lui Diogo Jota la Liverpool cu 50 de milioane de euro.

Citește și:

Acum ne numesc „vampiri” » Ziariștii și jucătorii elvețieni sunt în stare de șoc

Valentin Mihăilă, notă maximă în Elveția – România » Ce alt „tricolor” s-a evidențiat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează