INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Al-Khelaifi vrea să-l țină pe Mbappe la PSG cu orice preț! Ce strategie are președintele parizienilor

Al-Khelaifi vrea să-l țină pe Mbappe la PSG cu orice preț! // sursa foto: Imago
Al-Khelaifi vrea să-l țină pe Mbappe la PSG cu orice preț! // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 13:47 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 14:30

Contractul lui Mbappe (22 de ani) cu PSG expiră în vara lui 2022, iar președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, face eforturi disperate pentru a-l păstra pe jucătorul francez.

În ciuda intenției atacantului de a se transfera la Real Madrid, PSG nu renunță atât de ușor. Oficialii clubului de pe Parc des Princes au pregătit strategia în încercarea de a-l convinge pe starul francez să semneze prelungirea contractului.

Ultima ofertă a lui Paris Saint-Germain pentru Kylian Mbappe a fost de 25 de milioane de euro pe sezon, însă atacantul a respins-o fără să stea pe gânduri.

Ce contract îi oferă PSG lui Mbappe

PSG pregătește o nouă ofertă în luna octombrie pentru Mbappe. Directorul tehnic, Leonardo, îi propune francezului un contract pe două sezoane, cu un salariu mult mai mare decât cel pe care i l-a oferit anterior, anunță publicația Marca

Relația pe care Mbappe o are cu Neymar și Messi 

Mbappe e foarte bun prieten cu Neymar, iar brazilianul a spus în dese rânduri că își dorește să joace în continuare alături de Mbappe mulți ani. Odată cu venirea lui Messi la PSG, Al-Khelaifi spera să-l determine pe francez să semneze prelungirea contractului.

Prin urmare, prezența lui Neymar și Messi poate reprezenta un atu important în negocierile pe care clubul parizian le are cu atacantul.

Mesajele președintelui Macron pentru Mbappe

Inclusiv președintele Franței, Emmanuel Macron, s-a implicat în încercarea de a-l convinge pe Mbappe să rămână la Paris.

Cu ocazia unui discurs pe care l-a avut la sediul Federației de Fotbal a Franței, Macron a precizat clar că atacantul francez ar trebui să rămână în capitala Franței, deoarece acesta reprezintă un model pentru tineri.

Deși a fost fluierat de o parte a fanilor în timpul meciului de deschidere din Ligue 1 din acest sezon, sprijinul și mesajele fanilor ar putea să-l facă pe Mbappe să se răzgândească în privința plecării.

PSG apelează la toate opțiunile pe care le are în încercarea de a-l convinge pe Mbappe să rămână la PSG. Nasser Al-Khelaifi s-a oferit să-l ajute pe atacantul francez în acțiunile sale de caritate. Mbappe a înființat o fundație în 2019 pentru ajutarea copiilor defavorizați din Paris.

  • articol de Sebastian Vasile

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool pregătește o nouă lovitură! Klopp a pus ochii pe un puști de la Dortmund

Messi sau Cristiano Ronaldo? Un matematician de la Oxford a creat algoritmul care stabilește cine este cel mai mare fotbalist din istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tiri
tiri  •  09 Septembrie 2021, 11:20

Asta e dovada de rasism domnilor... Ar trebui sa ii spună cineva secului ca jucători de fotbal nu sunt slugi și au dreptul sa își aleaga locul de munca ( a se citi: echipa pt care sa evolueze) Sunt convins ca nu sta PSG în 180 milioane... dar a fost o oferta rezonabila. Dar șeicul îl tratează pe Mbappe ca pe un sclav!!! Acum ar trebui sa Sara în schema Demba Ba , Maracineanu și ăilalți care erau la gatu lui Coltescu... Da, Mbappe e plătit regește, dar asta nu înseamnă că șeicul are dreptul de ai îngrădi libertatea de a alege... si totuși o face... Dar în acest caz nu aveți nici unu c...ie sa va răstiti la șeic... Hai Roxana, de ce bu urli acum ca unjucator de culoare e ținut cu forța la o echipa la care nu mai vrea sa joace??? Sau când omu a spus cu cuvânt și predicat ca își dorește sa joace la Real Madrid ati crezut ca face sunete de maimuță și nu l-ati luat în seamă Genunchiu jos, pumnu sus, capu plecat... aste e tot

Vezi toate comentariile (1)
Comentează