INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool pregătește o nouă lovitură! Klopp a pus ochii pe un puști de la Dortmund

Jude Bellingham, jucătorul cu numărul 22 // sursă foto: Imago
Jude Bellingham, jucătorul cu numărul 22 // sursă foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 13:15 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 13:28

Jurgen Klopp (54 de ani) a pus din nou ochii pe un jucător de la fosta sa echipă, Borussia Dortmund. Antrenorul lui Liverpool s-a arătat interesat de serviciile lui Jude Bellingham (18 ani).

Potrivit BBC, în ciuda faptului că Borussia Dortmund nu s-a arătat interesată să-l vândă pe Bellingham, Klopp îl vede pe mijlocașul englez drept înlocuitorul perfect pentru Wijnaldum, plecat în această vară la PSG.

55 de milioane de euroeste cota de piață a lui Bellingham, conform Transfermarkt

Știind că va fi foarte dificil să-l păstreze pe Erling Haaland în următoarea perioadă de mercato de vară, Borussia Dortmund nu vrea să rămână fără cei mai importanți jucători în același timp.

Dortmund nu vrea să-l vândă pe Bellingham până în 2022

Prin urmare, echipa germană este împotriva plecării mijlocașului în vârstă de 18 ani. Desi nu au existat discuții privind prelungirea actualului angajament care expiră în 2025, intenția Borussiei Dortmund este ca Bellingham să continue pe Signal Iduna Park, cel puțin, până la Cupa Mondială din 2022.

Jude Bellingham a fost adus de Borussia Dortmund de la Birmingham în vara anului 2020 pentru suma de 23 de milioane de euro și s-a impus ca titular încă din primul sezon.

  • articol de Sebastian Vasile

Dortmund l-ar putea da și pe Haaland în Premier League

The Sun scrie că Haaland e principalul obiectiv al celor două echipe din Manchester, City și United, pentru sezonul viitor. Și mai anunță că, din informațiile reporterilor săi, Pep Guardiola nu mai e dispus să piardă încă un duel cu rivala locală pentru un jucător. 

City, se știe, a fost prima care l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Însă i-a oferit doar un an de contract. United a intrat prompt pe fir, a plusat, propunându-i două sezoane, iar portughezul s-a întors după 12 ani pe „Old Trafford”. 

Haaland pare o țintă la îndemâna ambelor cluburi. În contractul cu Borussia Dortmund, atacantul de 21 de ani are o clauză de reziliere pentru 2022, cifrată la 75 de milioane de euro. Problema e că întreg „pachetul”, cu tot cu salariu și diferite bonusuri, face peste 500 de milioane de euro, potrivit germanilor de la Bild.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Momente inedite în Azerbaidjan - Portugalia: fanii au invadat terenul!

Messi sau Cristiano Ronaldo? Un matematician de la Oxford a creat algoritmul care stabilește cine este cel mai mare fotbalist din istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
641414609341688
Kaiara West  •  08 Septembrie 2021, 15:44

Bellingham nu poate fi inlocuitor pentru Wijnaldum, nu joaca pe aceleasi posturi.

ripensistu
ripensistu  •  08 Septembrie 2021, 14:30

Sa mai stea si la BvB, cum joaca mai bine cum ii fura nerusinatii astia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează