INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN - PORTUGALIA 0-3

VIDEO Momente inedite în Azerbaidjan - Portugalia: fanii au invadat terenul!

Azerbaidjan - Portugalia a fost înterupt de câțiva fani azeri / Sursă foto: Twitter Guglielmo Riso
Azerbaidjan - Portugalia a fost înterupt de câțiva fani azeri / Sursă foto: Twitter Guglielmo Riso

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 21:20 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 21:47

Portugalia s-a impus fără probleme în deplasarea din Azerbaidjan, scor 3-0, consolidându-și poziția fruntașă în Grupa A din preliminariile pentru Mondialul din 2022. 

Fără Cristiano Ronaldo, suspendat, lusitanii s-au distrat la Baku. Au câștigat cu 3-0, după golurile reușite de Bernardo Silva, Andre Silva și Diogo Jota. Faza meciului s-a petrecut în minutul 87. 

Cu puțin timp înainte de finalul meciului, patru suporteri azeri au pătruns nestingheriți pe gazon și au mers să se fotografieze cu Bruno Fernandes. Fără să fie împiedicați de stewarzi sau alte forțe de ordine, tinerii și-au făcut un selfie cu vedeta celor de la Manchester United, iar apoi au ieșit în viteză de pe gazon. 

Cel mai probabil, naționala Azerbaidjanului va primi o amendă consistentă din partea UEFA, astfel de momente nefiind tolerate de forul de la Nyon

Agitație și la precedentul meci oficial al Portugaliei

Momente inedite au avut loc și la precedentul meci oficial al Portugaliei, victoria cu Irlanda, 2-1, când CR7 a reușit o „dublă”. Atunci, Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui gest nesportiv intens criticat pe rețelele de socializare. 

În minutul 15, la 0-0, Portugalia a beneficiat de un penalty. În timp ce Cristiano Ronaldo își pregătea „ritualul” obișnuit de dinaintea loviturii de pedeapsă, Dara O'Shea, fotbalistul lui West Bromwich Albion, a decis să-l tachineze pe Ronaldo, irlandezul împingându-i acestuia mingea de la punctul cu var. 

Gestul l-a scos din sărite pe Ronaldo, care l-a bruscat pe O'Shea când acesta se întorsese cu spatele. Cristiano l-a lovit cu palma peste umăr și n-a primit „galben”, dar a ratat penalty-ul.

În urma golului care a adus victoria Portugaliei, Ronaldo și-a scos tricoul și a celebrat triumful alături de coechipieri. „Centralul” Matej Jug nu l-a iertat de cuvenitul cartonaș galben, însă i-a cerut apoi scuze. Din cauza avertismentului primit, atacantul portughez de 36 de ani a ffost suspendat pentru meciul pe care naționala l-a susținut azi în Azerbaidjan. 

Citește și alte știri de actualitate:

Brazilia ar putea fi exclusă din calificările pentru Mondial!

Italia lui Mancini intră în istorie! Record incredibil stabilit de Squadra Azzurra

Răspunsul genial al lui Cristiano Ronaldo la întrebarea: „Cine a fost cel mai mare fotbalist împotriva căruia ai jucat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close