INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Brazilia ar putea fi exclusă din calificările pentru Mondial!

Brazilia riscă enorm! Ar putea fi exclusă din calificările pentru Mondial // sursa foto: Imago
Brazilia riscă enorm! Ar putea fi exclusă din calificările pentru Mondial // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 10:16 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 10:45

Brazilia riscă enorm. Dacă FIFA consideră că suspendarea meciului cu Argentina din cauza autorităților sanitare a fost implicare politică, Brazilia ar putea fi suspendată din preliminarii. În acest caz, adio Campionatul Mondial din 2022!

În cel mai bun caz, meciul Brazilia - Argentina, întrerupt duminică în minutul 5, ar putea fi rejucat, dar într-un calendar foarte condensat e dificil de găsit o dată pentru reprogramarea „clasicului” AmSud în aceste preliminarii.

Voiau să-i expulzeze imediat pe cei patru jucători ai Argentinei

Brazilia riscă foarte mult, după ce oficialii Anvisa (Agenția Națională de Monitorizare a Sănătății) au pătruns pe teren, pentru a reține patru internaționali argentinieni: Emiliano Martinez, Cristian Romero, Lo Celso și Buendia

Toți veneau de la cluburi din Premier League și, pentru că Marea Britanie e considerată „zona roșie” în Țara Cafelei, ar fi trebuit să stea în carantină. Anvisa voia să-i expulzeze imediat pe cei patru albicelești!

Gianni Infantino, președintele FIFA: „O nebunie”

Potrivit AS, este posibil ca Brazilia să piardă la „masa verde”, 0-3. Sau, dacă FIFA ajunge la concluzia că suspendarea partidei din cauza Anvisa a fost implicare politică, naționala Braziliei ar putea fi exclusă din preliminariile CM 2022. Ar însemna adio, Mondial!

Gianni Infantino, președintele FIFA, a descris dur ce s-a întâmplat la Sao Paulo: „Autorități, poliție, agenți de securitate au oprit meciul și au scos jucătorii de pe teren. O nebunie”.

S-ar putea ajunge la TAS!

Dacă forul de la Zurich va lua o decizie radicală, „dosarul” va ajunge la TAS. Și tribunalul sportiv de la Lausanne va da verdictul final.

VIDEO Basarab Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Kun Aguero, surprins neplăcut la Barcelona: „La City nu se întâmpla asta”

Topul celor mai scumpe echipe » Bayern Munchen, depășită de Arsenal și Everton

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (8)
flosud97
flosud97  •  07 Septembrie 2021, 18:54
Postat de danutmarianradu pe 07 Septembrie 2021, 13:07

De acord cu comentariul dar argentinienii nu au fost testati la intrarea in Brazilia? Daca cei 4 au iesit negativ cum au mintit sau daca trebuiau carantinati de ce nu s-a facut acest lucru de la intrarea in tara. Cei 4 jucatori raspandeau covid-ul numai in meciul oficial, nu si cand se plimbau pe strada, prin hotel sau la antrenamente?

Pai nu mai esti testat in acest moment, tu poti sa ai pe telefon sau sa ai o hartie ça vezi Doamne ai fost testat si ça esti négativ, dar tu poti sa ai virusul

magic4ever
magic4ever  •  07 Septembrie 2021, 13:35

Cel mai probabil Brazilia o sa piarda cu 3-0...nu ai cum sa face asa ceva la nivelul asta, jucatorii Argentinieni nu au aterizat in Brazilia direct la stadion cu elicopterul si au intrat pe teren...puteau sa ii intoarca inapoi de cand au ajuns in Brazilia sau ii anunta inainte de meci ca nu au voie sa ii foloseasca pentru ca nu au stat in carantina,nu sa intre dupa 5 minute de cand a inceput meciul sa dea fotbalistii afara de pe gazon si sa ii trimita in Argentina sau Anglia...a fost manevra a brazilienilor de oftica ca au pierdut Copa America la ei in Brazilia...

danutmarianradu
danutmarianradu  •  07 Septembrie 2021, 13:07
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 07 Septembrie 2021, 12:40

Trebuie să fie *** sa pedepsească Brazilia!4 jucători dau declaratii FALSE,Argentina ii baga in lot si chiar in primul 11 și în loc de dai de pământ cu Argentina, tu vrei sa pui la colț...Brazilia°E ca si cum vine un tâlhar,te bate la tine in casa ,te fura si ,apoi,esti pedepsit,,,de ce erai acolo si de ce ai AVUT ceea ce ti s-a furat!

De acord cu comentariul dar argentinienii nu au fost testati la intrarea in Brazilia? Daca cei 4 au iesit negativ cum au mintit sau daca trebuiau carantinati de ce nu s-a facut acest lucru de la intrarea in tara. Cei 4 jucatori raspandeau covid-ul numai in meciul oficial, nu si cand se plimbau pe strada, prin hotel sau la antrenamente?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează