INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Kun Aguero, surprins neplăcut la Barcelona: „La City nu se întâmpla asta”

Sergio Kun Aguero
Sergio Kun Aguero

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 20:51 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 21:38

Kun Aguero (33 de ani) s-a arătat nemulțumit de modul cum se fac antrenamentele la FC Barcelona.

Argentinianul a dezvăluit un episod petrecut la baza de antrenament a catalanilor, când s-a dus mai devreme să se pregătească la sala de forțe, dar a găsit totul închis.

„La Manchester City ajungeam cu o oră și jumătate înainte de antrenament. Asta am făcut și aici (n.r. - Barcelona). Am zis că voi fi cel puțin cu o oră înainte și mă voi duce în sala de forță să fac niște chestii. Dar nu era nimeni, totul era închis. La City nu se întâmpla asta”, a declarat Aguero într-un interviu cu un youtuber, anunță Sport.es.

Kun Aguero, acomodare dificilă la Barcelona

Aguero a dezvăluit că are o mare problemă cu traficul din Barcelona. Primele săptămâni în care a condus prin capitala Cataluniei au fost de coșmar pentru jucătorul sosit de la Manchester City.

„Adevărul este că e o nebunie! Merg pe drumul principal, iar GPS-ul îmi spune să fac dreapta, dar când ajung și trebuie să fac dreapta, trebuie să trag spre dreapta, nu? Ei bine, încep să mă claxoneze. Dar o să mă întorc la dreapta!”, a mai spus argentinianul.

Atacantul argentinian a semnat cu Barcelona doar pentru a juca alături de Messi și la echipa de club. Când s-a aflat că Leo nu mai continuă pe „Camp Nou”, au apărut zvonuri că Aguero ar fi cerut conducerii grupării catalana să rezilieze contractul. Ceea ce argentinianul a dezmințit imediat.

Aguero, out până în noiembrie

Starul argentinian nu a apucat să debuteze încă pentru formația catalană. La scurt timp după ce a semnat cu trupa lui Ronald Koeman, Aguero a suferit ruptură musculară care îl va ține departe de teren până la începutul lunii noiembrie.

Aguero a fost legitimat în ultima zi de mercato de Barcelona, datorită lui Sergio Busquets și a lui Jordi Alba, care și-au micșorat contractele, astfel că formația blaugrana a putut să îl înregistreze pe Aguro.

Primele momente ale lui Aguero ca jucător al Barcelonei

Citește alte știri din fotbalul internațional:

După ce a obținut semnătura lui Eduardo Camavinga, 18 ani, și a încercat să-l aducă și pe Kylian Mbappe, Madrid și-a stabilit deja acum noile ținte pentru sezonul următor.

Topul cluburilor cu cele mai scumpe echipe » Bayern Munchen, depășită de Arsenal și Everton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează