INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Noul Real Madrid arată extraordinar! Cele patru transferuri pe care le pregătește Florentino Perez

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 20:32 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 21:41

După ce a obținut semnătura lui Eduardo Camavinga, 18 ani, și a încercat să-l aducă și pe Kylian Mbappe, Madrid și-a stabilit deja acum noile ținte pentru sezonul următor.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, analizează situația actuală a clubului în vederea construirii unei noi echipe puternice. Real Madrid va juca pe noul stadion „Santiago Bernabéu” în acest sezon, iar clubul speră ca acest lucru să ofere o creștere a veniturilor, la cifra de un miliard de euro. Aceasta este singura modalitate prin care madrilenii pot concura cu celelalte cluburi de top din Europa.

Los Blancos se pregăteşte să dea lovituri importante pe piaţa transferurilor și au pregătit o listă ce conține 4 nume mari: Kylian Mbappé, Erling Haaland, Robert Lewandowski și Paul Pogba

Real Madrid nu și-a luat gândul de la Kylian Mbappe

Situația lui Kylian Mbappé (22 de ani) este clară. Madridul, care a ajuns deja la un acord cu jucătorul, nu trebuie decât să aștepte până la 1 ianuarie pentru a-l semna gratis pentru sezonul viitor.

Cazul lui Erling Haaland (21 de ani) este mai complicat. Conform publicației AS, va exista o luptă dură între Real Madrid și PSG pentru semnătura norvegianului.

Florentino Perez a purtat deja discuții cu Dortmund despre situația sa, însă nemții au refuzat să-l lase să plece în acestă vară. Madridul are avantajul relației bună pe care Florentino o are cu CEO-ul lui Dortmund, Hans-Joquim Watzke. 

Robert Lewandowski, pista de rezervă

În cazul în care Haaland va merge la PSG, Real se va reorienta către celălalt mare atacant care joacă în Bundesliga, Robert Lewandowski (32 de ani). Atacantul polonez va intra în ultimul an de contract cu Bayern la începutul anului viitor și cu siguranță va dori să plece.

Real Madrid îl vrea și pe Paul Pogba

Paul Pogba este ultimul mare nume de pe lista lui Florentino Perez. Pogba a fost la un pas să semneze cu Madrid de două ori, iar faptul că nu a semnat a fost doar din cauza relației pe care președintele Realului o are cu agentul francezului, Mino Raiola. 

  • articol scris de Sebastian Vasile

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Topul cluburilor cu cele mai scumpe echipe » Bayern Munchen, depășită de Arsenal și Everton

Fotbalistul care a stat 39 de ani în comă a decedat! Are 22 de selecții în naționala Franței

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
teddyw
teddyw  •  07 Septembrie 2021, 04:35

tare as vrea sa vad eu cluburile astea "mari", cu antrenori de top cum s-ar descurca daca nu ar avea petrodolarii in spate. Si cum ar trebui sa ia jucatori iefini pe care abilitatea antrenorului i-ar face mari. Vezi Liverpool unde acum 2 ani Klopp a cistigat tot cu o echipa cu staruri luate la mina a doua... Fair play-ul financiar e o gluma....

poli_4_ever
poli_4_ever  •  07 Septembrie 2021, 01:43
Postat de albastrualb pe 06 Septembrie 2021, 21:57

Pogba nu merita osteneala . Norvegianul nici el nu e o solutie pt Real Madrid , la Dortmund merge , ca BVB nu mai e de ceva ani o echipa de top in europa

Asa e, bre, prostovanii aia de la Ireal nu au auzit de Markovici, de Bancu (zilei) si de celelalte staruri prazare care fac senzatie an de an cu amatorii de la Tbilisi si de la Laci. Iar daca nu sa-l ia macar pe superstarul Mitrita si pe Cicaldau si Mihaila, petardele exportate in ultimii ani la camile, Turcia si liga a doua italiana

dinu
dinu  •  06 Septembrie 2021, 22:45

Corect, Pogba nu merita mai ales ca are un salar enorm 17 mil pe an si mai nou vrea 27 :)))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează