INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Alarmă la Madrid: Florentino Perez, în contact cu un oficial al lui Flamengo îmbolnăvit cu coronavirus

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 07:52

Mauricio Gomes de Mattos e un alt nume din sport infectat cu coronavirus. Vicepreședintele brazilienilor de la Flamengo a fost depistat pozitiv și a produs panică nu doar la clubul său. 

La finalul lunii trecute, mai exact pe 28 februarie, oficialul lui Flamengo a efectuat o vizită în Spania, unde s-a întâlnit cu Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. Întâlnirea a avut loc la Vadebebas, baza sportivă a madrilenilor.

Imediat, presa din Spania, o țară activă în ceea ce privește numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus, a încpeut să se întrebe dacă nu cumva Florentino Perez ar trebui să intre în carantină.

În prezent, echipele de fotbal și de baschet ale lui Real Madrid se află în izolare, după ce bachetbalistul Trey Thompkins (29 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Vezi și: 

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vor să plece din România după ce Klaus Iohannis a decretat stare de urgență: „Uman, nu mă pot împotrivi. Primesc mesaje din minut în minut”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează