FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Vor să plece din România după ce Klaus Iohannis a decretat stare de urgență: „Uman, nu mă pot împotrivi. Primesc mesaje din minut în minut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 21:24

Președintele Klaus Iohannis a decretat astăzi starea de urgență, iar repercusiunile au apărut imediat în Liga 1. Fotbaliștii străini de la FC Botoșani vor să părărească România. 

Starea de urgență poate duce la închiderea granițelor. Informația a ajuns la urechile străinilor din lotul lui FC Botoșani, iar fotbaliștii insistă ca Marius Croitoru să le permită să plece acasă.

„Situația e complicată rău. Marea majoritate a cluburilor au lotul format din mulți străini. E o realitate. Vă dați seama că jucătorii vor să plece, primesc mesaje de la ei din minut în minut. E dificil. Mă gândesc că dacă trebuie să îi chem la antrenament, vor intra în carantină 14 zile și îi pierd. Trebuie să iau o decizie dificilă în ceea ce îi privește. Aș fi tentat să le dau drumul. Uman, nu mă pot împotrivi. Înțeleg ce înseamnă să fii cu gândul la familie.

Astăzi le-am dat liber, pentru că pregătisem deplasarea la Craiova și considerasem că au nevoie de câteva zile de repaus. Au intrat puțin în panică, pentru că mâine este ultima zi în care ar putea părăsi țara. Cea mai importantă este viața. Le e teamă că se închid aeroporturile, că se închid orașele. Panica e foarte greu de controlat. Ne-ar ajuta enorm un semn din partea Federației”, a declarat Marius Croitoru la TV Digi Sport.

Pe durata stării de urgență, se pot lua următoarele măsuri

  • aplicarea de către autoritățile militare a măsurilor prevăzute în planurile aprobate conform dispozițiilor prezentei ordonanțe de urgență și ale decretului de instituire
  • organizarea și asigurarea cu prioritate a transporturilor pentru nevoile forțelor destinate apărării
  • închiderea frontierei de stat, în întregime sau în zona în care a fost instituită starea de urgență, intensificarea controlului la punctele de trecere a frontierei care rămân deschise, precum și a pazei și supravegherii frontierei pe toată lungimea sa

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3.Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19.Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
moshu...48
moshu...48  •  15 Martie 2020, 08:13
Postat de dogred10 pe 15 Martie 2020, 01:11

Stati linistiti , ca monstrul care a aruncat bacteria in aer, a facut inainte antidotu , doar nu era *** sa faca virusu inainte fara un antidot, doar ca se asteapta sa se intre in criza mondiala ca sa-l scoata pe piata sa se imbogateasca , e simplu.

Să ne lămurim, nu e vorba de bacterie , ci de virus. Bacteria o tratezi cu antibiotice, virusul cu un vaccin produs din tulpina respectivului virus.

thesamefinger
thesamefinger  •  15 Martie 2020, 01:52
Postat de Gherhard Robert pe 15 Martie 2020, 01:18

Rugativa la DOAMNE DOAMNE...*** ***!!!SAU....LUATI CU ASALT MAGAZUNELE CU ALIMENTE!!!!!TRAIASCA GIGI ....GHEORGHE...BECALI!!CU BISERICA..!!!A LUI PERSONALA!!!

Se face, Robi! ))) Singurul lucru ce ne-a mai ramas: sa ne rugam ca sa o scoata la 0,5 cl, mama lor de banditi mexicani! ))

10206056252507072
Gherhard Robert  •  15 Martie 2020, 01:18

Rugativa la DOAMNE DOAMNE...*** ***!!!SAU....LUATI CU ASALT MAGAZUNELE CU ALIMENTE!!!!!TRAIASCA GIGI ....GHEORGHE...BECALI!!CU BISERICA..!!!A LUI PERSONALA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează