INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alarma lui Thomas Tuchel: „Jucătorii sunt speriați, îngrijorați” » Cardurile de credit, blocate! Îi ajută guvernul?

Thomas Tuchel // FOTO: Imago
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2022 13:37 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 15:35

Managerul lui Chelsea nu ascunde că atmosfera e apăsătoare în vestiar, după sancțiunile impuse clubului din cauza lui Roman Abramovich. 

Totuși, The Sun a dezvăluit ieri că The Blues ar putea fi ajutați de guvernul britanic pentru a putea încheia sezonul.

După 19 ani în care totul a funcționat la Chelsea, cu banii miliardarului Roman Abramovich, unul dintre oligarhii care au adunat sume uriașe în apropierea lui Vladimir Putin, situația e acum incertă la clubul londonez. 

O nouă lovitură încasată de Chelsea! Noi pierderi financiare uriașe
CHELSEA
O nouă lovitură încasată de Chelsea! Noi pierderi financiare uriașe

The Times: „Cardurile de credit blocate”

Intrând sub sancțiunile impuse de guvernul britanic, care a „înghețat” întreaga avere a lui Abramovich în Insulă, gruparea albastră riscă să dea faliment mai devreme decât se estima inițial. Săptămâni, nu luni. 

Campioana Europei și a lumii funcționează momentan doar datorită unei „excepții” oferite de autorități, dar i se interzice să vândă bilete la meciuri (doar abonamentele mai sunt valabile), nu mai poate face transferuri sau prelungi contracte. A fost părăsită de mai mulți sponsori, printre ei Three și Hyundai. Iar băncile i-au blocat cardurile de credit, susține The Times.

Thomas Tuchel: „Unii băieți simt nesiguranță”

După ce The Guardian a scris că „atmosfera din vestiar e un haos", Thomas Tuchel a confirmat că jucătorii și membrii staffului tehnic se tem. „Unii băieți simt nesiguranță, alții sunt speriați, alții sunt îngrijorați. E normal și nu e vorba doar despre fotbaliști. Avem o mulțime de oameni în staff și în club îngrijorați, speriați, nesiguri”. 

Ajutor de 110 milioane de lire sterline? 

Totuși, The Sun a anunțat ieri că The Blues ar urma să primească un ajutor de la guvern, pentru a putea încheia sezonul. 110 milioane de lire sterline, aproximativ 131 de milioane de euro.

Managerul german crede că, odată ce sponsorul Three a suspendat contractul, The Blues ar putea avea un mesaj special pe tricouri: „Un mesaj de pace”. 

Thomas Tuchel: „Să găsim suficiente tricouri”

Tuchel are puterea să și glumească puțin: „Bine, înainte de toate trebuie să găsim suficiente tricouri pentru a putea intra pe teren, cu atâtea sancțiuni”. 

Concluzia sa: „Cât timp vom găsi suficiente tricouri și autocarul va avea rezervorul plin, vom rămâne la fel de competitivi”.

VIDEO Dan Petrescu, uimit de sancțiunile primite de Chelsea: „Ce vină are clubul?”

Citește alte știri

Mutu, poveste spumoasă cu Giovanni Becali și Roman Abramovich: „Îmi era rușine. M-am aruncat după panourile publicitare și mă gândeam «Mamă, poate îl iau ăștia acum»”
CHELSEA
Mutu, poveste spumoasă cu Giovanni Becali și Roman Abramovich: „Îmi era rușine. M-am aruncat după panourile publicitare și mă gândeam «Mamă, poate îl iau ăștia acum»”
Abramovich s-a speriat de sancțiuni » Ce a făcut cu iahtul de 500 de milioane de euro
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Abramovich s-a speriat de sancțiuni » Ce a făcut cu iahtul de 500 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  14 Martie 2022, 00:09
Postat de leu.mr pe 13 Martie 2022, 15:58

In vest este dictatura !

In est cainele moare de drum lung.... Ce mă râcâie grija că au jucătorii lui Chelsea au cardurile blocate. Sau că in vest e dictatura ? Aveți drumuri, scoli, poliție, justiție canalizare ca dictaturile vestice ? Îți fi având spitale poate ? Armata ? Mestesugari onești care își țin cuvântul? Da' sportivi aleși pe bune aveți. Că te și miri că Lucescu, Dudu Georgescu, Dinu, Rica Răducanu sau Dobrin nu aveau și ei un tata la echipa națională

qwes12
qwes12  •  13 Martie 2022, 17:52

atunci mergi in est. poate gasesti ceva din Tezaur. Dau o bere daca aduci ceva! parol'

8_ani_fara_titlu
8_ani_fara_titlu  •  13 Martie 2022, 17:05
Postat de leu.mr pe 13 Martie 2022, 15:58

In vest este dictatura !

Și multă prostie. Sere de gogonele care nu pricep nimic, chiar dacă le desenezi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează