INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALAVES - BETIS 1-1

Alaves - Betis 1-1, Ianis Hagi a contribuit la golul egalizator

Moment de la faza autogolului de 1-1. foto: GettyImages
Moment de la faza autogolului de 1-1. foto: GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 17:51 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 21:49

Deportivo Alaves și Real Betis au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din La Liga. Ianis Hagi a fost titular și a centrat la faza care a condus la autogolul lui Hector Bellerin.

Golurile întâlnirii de pe Estadio Mendizorrotza au fost marcate cu mare noroc. Ayoze Perez a deschis scorul pentru Betis în minutul 32, după o respingere nefericită a apărării adverse. 

Alaves - Betis 1-1, Ianis Hagi a contribuit la golul egalizator

Ianis Hagi a centrat la golul de 1-1

În minutul 35, Ianis Hagi a bătut bine o lovitură liberă din partea stângă, de la aproximatix 35 de metri. 

Românul l-a servit excelent pe Kike Garcia, care a reluat cu capul spre poarta lui Claudio Bravo. Portarul lui Betis a reușit să scoată mingea de pe linia porții, dar balonul l-a lovit pe coechipierul lui, Hector Bellerin, iar mingea a ricoșat în plasă. 

Ianis Hagi a mai șutat de la marginea careului în minutul 25, dar mingea a trecut mult peste poartă. Românul a fost înlocuit de Carlos Benavidez în minutul 73. 

În minutul 90+4, Willian Jose de la Betis a văzut cartonașul roșu.

Astfel, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasamentul primei ligi din Spania. Alaves este pe locul 17, cu 8 puncte, iar Betis ocupă poziția a 8-a, cu 13 puncte.

 FINAL. Alaves - Betis 1-1

Click aici pentru statistici
Au marcat: Bellerin aut. '35 / Perez '32

Alaves - Betis, echipele de start:

Alaves (4-3-3)
Silvera - Gorosabel, Abqar, Sedlar, Lopez - Guridi, Guevara, Hagi - Sola, Garcia, Rioja
Rezerve: Alkain, Benavidez, Diallo, Duarte, Karrikaburu, Maras, Marin, Montero, Owono, Rebbach, Samu, Tenaglia
Antrenor: Luis Garcia

Betis (4-2-3-1) 
Bravo - Bellerin, Pezzela, Riad, Abner - Diao, Rodriguez - Isco, Roca, Rodri - Perez
Rezerve: Altimira, Carvalho, Cruz, Ezzalzouli, Guardado, Fernandes, Iglesias, Miranda, Ruibal, Silva, Visus, Jose
Antrenor: Manuel Pellegrini

Clasament actualizat în La Liga

Citește și:

Ce au făcut stranierii în week-end » Adrian Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan! Încă un eșec pentru Neftchi
LIVEBLOG
Ce au făcut stranierii în week-end » Adrian Mutu, eliminat în derby-ul din Azerbaidjan! Încă un eșec pentru Neftchi
Veste cruntă în fotbalul israelian » Un fost jucător a fost asasinat de teroriștii Hamas!
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Veste cruntă în fotbalul israelian » Un fost jucător a fost asasinat de teroriștii Hamas!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
Adixtz
Adixtz  •  09 Octombrie 2023, 16:34
Postat de Mondo pe 08 Octombrie 2023, 22:31

Cenzura??? Deci sa tacem din gura. Comentariile sint la articolele scrise, daca nu sint articole nu comentam. Poate astia de pe la GSP ar trebuii sa mai dea afara vreo 200 de asa zisii jurnalisti, numai articole despre Becali, Dragomir si famila Hagi. Ianis este ratacit prin fotbalul mare, o sa-i arate drumul spre Liga 1

Pai nu mai intra pe articole despre Hagi, istetule! Gsp de aia scrie despre el pt ca sunt accesate articolele ! E matematica-au istoric cu nr de accesari! Nu mai zic ca articolele negative atrag si mai multe comentarii, accesari si , in concluzie, publicitate. Asa functioneaza mass media. Iti recomand sa citesti si cum functioneaza algoritmii facebook, insta etc. Adica, la fel! Daca tu habar nu ai, tot tu te lamentezi inutil! Daca vrei iti povestim si cum se fac copiii daca nu asta nu știi !

MaxiP
MaxiP  •  09 Octombrie 2023, 14:10
Postat de Hcm27 pe 09 Octombrie 2023, 10:47

Domnilor ziariști sportivi de la GSP, vouă nu vi se pare prea puțin pentru un jucător de fotbal, pe care îl mai cheamă și Hagi, o centrare intr-un meci, chiar dacă din ea a ieșit un gol si un sut?Puțin, foarte puțin, ca sa-i dedicati un articol.Noi, ăștia mai de "demult" am fost obișnuiți, când auzeam numele Hagi, sa auzim măcar de un gol în fiecare etapa, șuturi în bara sau scoase greu de portarii adverși, șuturi milimetrica pe lângă poarta(a se citi șuturi, nu unul singur, sut), pase excepționale furnizate coechipierilor(nu una, mai multe) și voi ne prezentați o centrare și un sut la poarta ca și mari realizări ale unui jucător de fotbal din România.Daca, s-a schimbat fotbalul în tara asta, spuneti-ne și noua, sa nu murim prosti

Mie mi se pare putin fata de importanta data altor sporturi de pilda. Tocmai s-a terminat Mondialul de Gimnastica Artistica, ieri o gimnasta din Romania a obtinut un loc 4, adica cea mai buna clasare la un Mondial din 2015 incoace. Sigur, s-a postat un articol. Are un comentariu, articolul cu centrarea lui Hagi are 25. Pai atunci, merita sa faca articolul sau nu? Asa cum tu ai fost obisnuit sa vezi performante ale unor jucatori adevarati, ei sunt obisnuiti cu clickuri si pentru asta scriu articolele. Nu au ce scrie de jucatori precum Hagi sr, scriu despre o centrare si isi primesc norma. Iar performanta de nivel mondial le aduce 1 click, centrarea lui Hagi jr 25 clickuri. Nu zic, dpdv moral sunt cum sunt, dar suntem si noi de vina.

MaxiP
MaxiP  •  09 Octombrie 2023, 10:52
Postat de Adixtz pe 08 Octombrie 2023, 19:54

Dati in continuare cu scuipat suporteri ,,adevarati"ai fotbalului! Avem atâția romani in prima liga spaniola ca ne permitem sa l batjocorim pe hagi!? Noi, românii, nici nu mai avem nevoie de dușmani: ne urâm suficient unii pe altii! Ce v-a facut copilul asta sau tatal lui de il batjocoriti in felul asta?!

Suntem o tara de betivi si asistati social care au pretentii sa vada la altii ce n-au incercat ei sa faca vreodata. Iar cand unul nu le satisface doleantele, desi ajung la un anumit nivel, gata e vinovat, pilos etc. Cine e de vina? Pai exact toti comentacii astia. Atata vad o problema majora ca Bucurestiul doneaza bani publici in clubul CSM Bucuresti... cam 3 milioane de euro pe an. Ca se doneaza miliardul de euro pe pensii de handicap si pe asistente sociale (vorbesc de cele date nejustificat, care sunt extrem de multe, nu de cele reale), nu e nicio problema, ei nu sunt vinovati. Marea majoritate din cei care se leaga de Hagi ca e baiatul lu' tata, sunt angajati de tata in locul in care lucreaza, asta in cazul fericit in care nu sunt intretinuti de tata, cel mai probabil nu din niste bani produsi de tata. Romanii au o ipocrizie nemargininta in ei, toti hotii dau in politicianul hot, e deja un cliseu. Politician corupt, care acum 10 ani era colegul astuia care acum il injura, singura diferenta intre ei fiind ca ala prin metodele lui a reusit, asta care a ramas sa injure nu. Hai sa fim sinceri, cati oameni care se uita la astia si comenteaza chiar sunt corecti si au facut ceva corect, moral, prin munca in viata lor? Majoritatea fura cu prima ocazie, majoritatea sunt copiii lui mami si tati, ei se leaga de Hagi. Dar care e diferenta? Din experienta mea am vazut, oamenii fug de munca, apoi povestesc ca de mult muncesc ei. Mi se pare o ipocrizie ce depaseste limita bunului simt.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează