INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Și Alaves îl vrea pe George Pușcaș! Atacantul lui Genoa mai are ofertă și de la Valladolid

Alaves îl vrea pe George Pușcaș. Foto: Imago Images
Alaves îl vrea pe George Pușcaș. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 13:19 / Actualizat duminica, 27 august 2023 13:19

Genoa încearcă să scape de George Pușcaș (27 de ani) până la finele mercato și tratează cu mai multe cluburi. Agenția Relevo, care l-a dat sâmbătă pe Ianis Hagi în negocieri avansate cu Alaves, dezvăluie noua variantă din La Liga avută de atacantul român.

George Pușcaș nu este titular la Genoa, însă nu duce lipsă de oferte în acest final de mercato. Grifonul vrea să-l împrumute sau să-l vândă pe atacantul de 27 de ani și negociază cu mai multe echipe. 

După interesul manifestat de Caykur Rizespor și Gaziatepspor, a apărut varianta Bari, unde „tricolorul” a mai jucat acum șapte ani. Mai nou însă a intrat și pe radarul La Liga. Agenția spaniolă Relevo anunță astăzi că ar fi început discuțiile preliminare cu Alaves, echipa de care aceeași sursă scria sâmbătă că ar fi pus ochii și pe Ianis Hagi.

Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”
DINAMO
Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”

Și Valladolid întreabă de George Pușcaș

„În ciuda startului bun luat de Kike García, vârful care sâmbătă seară a semnat o «dublă» în partida cu Sevilla (4-3), clubul din Vitoria mai are nevoie de un atacant pentru a încerca să se mențină în prima divizie. Pușcaș are profilul căutat, de atacant puternic și cu experiență, ce a pus umărul la promovarea lui Genoa în Serie A”, explică sursa citată. 

Discuțiile se află într-o fază incipientă, dar italienii se arată deschiși la propuneri, la fel cum așteaptă o ofertă din partea unei alte grupări iberice, Valladolid, care a retrogradat în liga secundă.

Alaves îl vrea pe George Pușcaș! Variantă de rezervă sau titular?

Pușcaș ar urma să se lupte pentru titularizare cu Kike Garcia sau să acopere iminenta plecare a senegalezului Mamadou Sylla. Românul a făcut o carieră în Serie B și în Championship, este un vârf de careu, iar în ultimele două sezoane a evoluat la Pisa și la Genoa și tot își caută echipă unde să se stabilească”, au detaliat spaniolii de la Relevo.

4 goluriși o pasă decisivă a avut George Pușcaș în sezonul trecut la Genoa în Serie B și Coppa Italia

Citește și:

Șumudică face revoluție la FCU Craiova! Măsură radicală

Lionel Messi, magistral la debutul în MLS » Gol marcat la capătul unei faze senzaționale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  27 August 2023, 14:07

Ăla de la Alaves care a pus ochii pe Pușcaș și pe Ianis ar trebui să se ducă la un consult oftalmologic

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  27 August 2023, 14:03

wow, cate echipe se bat pentru o gloabă de pușcaș român...Indiferent cine il ia, isi ia o țeapa mare, si-i deplâng soarta...Ala-i fotbalist cum sunt eu episcop...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează