INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ianis Hagi n-a mai plecat spre Israel: tot ce se întâmplă e strict secret! Varianta de ultimă oră apărută

Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers, rămâne de văzut care va fi viitoarea sa destinație / Sursă foto: Facebook
Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers, rămâne de văzut care va fi viitoarea sa destinație / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 14:07 / Actualizat sambata, 26 august 2023 15:37

Ianis Hagi ar fi trebuit să ajungă astăzi la Tel Aviv, pentru ultimele discuții cu Maccabi, însă românul n-a mai decolat spre Israel, deși avea bilet de avion rezervat. Un detaliu a intervenit în ultimul moment, iar negocierile se poartă de la distanță, spun sursele Gazetei. 

UPDATE 15:30 Site-ul spaniol relevo.com scrie că în cursa pentru Ianis Hagi ar fi intrat pe ultima sută și Alaves. 

Clubul basc vrea să-și întărească echipa cu fotbalistul român pentru a avea șanse mai mari de a se salva de la retrogradare. „Ianis Hagi e o prioritate pentru Alaves, fiul lui «Maradona din Carpați»”, informează spaniolii.

Știrea inițială:

Ianis Hagi negocizază de la distanță cu cu Maccabi Tel Aviv

Trecut pe linie moartă la Rangers, Hagi jr. speră să-și relanseze cariera în Țara Sfântă. Ianis negociază în aceste ore cu Maccabi, ocupanta locului 3 din sezonul trecut, într-o afacere în care Rangers speră să primească 5,5 milioane de euro.

Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!
SPANIA
Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!

O sursă apropiată de Maccabi a dezvăluit că Ianis nu va ateriza astăzi la Tel Aviv și că, deocamdată, tratativele se poartă de la distanță.

Site-urile israeliene de sport au încercat să vorbească în ultimele ore cu cei de la Maccabi Tel Aviv, care n-au fost dispuși, însă, să dialogheze cu presa. Maccabi e clubul cel mai titrat din Israel, însă tot ce se întâmplă în sânul clubului e strict secret! 

De ultimă oră, site-ul israelian One informează că cele două părți n-ar fi ajuns la un acord și că Maccabi refuză să plătească suma solicitată de scoțieni.

Deocamdată, în Scoția s-a publicat informația conform căreia Rangers n-a fi dispusă să-l vândă pe Hagi jr. cu mai puțin de 5,5 milioane de euro, aspect care nu e pe placul celor de la Maccabi. 

Oricum, viitorul lui pe „Ibrox” e inexistent. „Tricolorul” nu se află în grațiile antrenorului Michael Beale, care a declarat recent că „Ianis trebuie să joace și să revină pregătit”. Previzibil, Hagi nu figurează în lotul lui Rangers pentru partida de azi cu Ross County.

Ianis Hagi rămâne favoritul fanilor lui Rangers

Chiar dacă nu intră în calculele lui Michael Beale, Ianis rămâne extrem de apreciat de fanii legendarului club scoțian. Într-un sondaj publicat pe site-ul Ibrox Noise, 83% din respondenți, adică peste 3.100 de votanți, au considerat că managerul lui Rangers procedează greșit în „cazul Ianis” și că românul ar trebui să fie folosit mai des.

Ianis poate juca în grupele Conference League

În presa scoțiană s-a scris despre mai multe posibile destinații: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray, Al-Ettifaq. Apoi, cotidianul turc Fotospor a anunțat că Ianis ar purta deja negocieri cu Tranbzonspor. Acum a intrat pe fir Maccabi, pregătită de fostul internațional irlandez Robbie Keane.

Dacă va semna cu israelienii, Hagi jr va juca aproape sigur în grupele Conference League. Joi, Maccabi a învins-o clar pe Celije cu 4-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League.

VIDEO Ianis Hagi, în acțiune la antrenamentele lui Rangers

Citește și alte știri de actualitate:

Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!

VIDEO Vești bune pentru națională! Alibec a marcat primul gol în Qatar și i-a cucerit pe arabi: „Ce execuție! Bravo, bravo, Alibec!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (49)
baimareanul
baimareanul  •  27 August 2023, 12:39

Este strict problema GSP ca fabrica si furnizeaza in continuare stiri de ultima ora despre transferul lui Ianis Hagi de la Rangers si mai ales pe sume care nu scad sub 3,5 milioane lire , dar riscul sa deveniti penibili si sa va decredibilizati vad ca nu va intereseaza. In acest moment exista pentru Hgi jr. un interes zero de la orice echipa serioasa pentru ca a fost accidentat si nu are jocuri in picioare asa ca ii raman doua optiuni : asteapta in tribune incheierea contractului cu scotienii pe un salariu foarte bun sau daca vrea sa joace il rascumpara Hagi sr. si ajunge iarasi numarul 10 la Farul. La echipa nationala oricum va juca si intr-un picior , stie Edi de ce !

mihaitanase
mihaitanase  •  27 August 2023, 10:59

Mă mir că nu a remarcat nimeni progresul vizibil realizat de Ianis Hagi ! Și -a pus bentiță ! Asta da realizare .

gigimarga2
gigimarga2  •  27 August 2023, 07:00

Dupa ce l voi vedea pe lista lui EDI astept cu nerabdare ca Hagi să iasă într o conferința de presă in care sa critice furtunos ( cum îi e felul ) decizia selectionerului care convoacă un ,,decar " care nu a jucat de un an decât câteva minute . Ce zici Gicuță , te bagi ?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează