INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

NEWS ALERT Ianis Hagi e ca și plecat de la Rangers! Ce club îl așteaptă sâmbătă să semneze contractul + suma de transfer

Ianis Hagi / Foto: Instagram
Ianis Hagi / Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 18:12 / Actualizat vineri, 25 august 2023 18:30

Trecut pe linie moartă de managerul lui Rangers, Michael Beale, Ianis Hagi ar putea semna cu Maccabi Tel Aviv. Israelienii vor să-l cumpere pe internaționalul român de la scoțieni, care cer 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi e foarte aproape de a o părăsi pe Rangers. Destinația: Israel! Presa ebraică scrie că este curtat de Maccabi Tel Aviv, locul 3 la finele campionatului trecut, iar din informațiile Gazetei, internaționalul român este așteptat în cursul zilei de sâmbătă la Tel Aviv. El ar urma să asiste și la meciul lui Maccabi cu Sport Club Ashdod. 

Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor
Dinamo - Petrolul
Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

Scoțienii i-au fixat prețul, 3,5 milioane de euro, o sumă pe care cel mai titrat club din Israel și-o poate permite după ce tocmai l-a vândut pe portarul Daniel Peretz lui Bayern, cu 6 milioane de euro.

Ianis Hagi: „Sunt dezamăgit, dar respect decizia antrenorului”

Hagi junior e sub contract cu Rangers până-n 2026, însă este foarte nemulțumit pentru că joacă puțin. Week-end-ul trecut și-a făcut publică frustrarea: „Sunt dezamăgit de această situație, dar respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, însă le respect, el este antrenorul echipei”. 

Drept urmare, Beale l-a scos din lotul pentru "dubla" cu Eindhoven, din play-off-ul Champions League.

Michael Beale: „N-am nimic cu Hagi, dar nu este la nivelul optim”

Iar apoi, într-o conferință de presă, a punctat: „N-am nimic cu Hagi, dar nu este la nivelul optim. A stat pe bară un an și vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Ar trebui să vorbim mai mult despre ceea ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte. 

În culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții. Vom vedea care este situația în cazul lui până la sfârșitul ferestrei de transferuri”.

Ianis poate juca în grupele Conference League

În presa scoțiană s-a scris despre mai multe posibile destinații: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray, Al-Ettifaq. Apoi, cotidianul turc Fotospor a anunțat că Ianis ar purta deja negocieri cu Tranbzonspor. Acum a intrat pe fir Maccabi, pregătită de fostul internațional irlandez Robbie Keane.

Dacă va semna cu israelienii, Hagi jr va juca aproape sigur în grupele Conference League. Joi au bătut-o pe Celije cu 4-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League. 

Citește și:

Surpriză! Unde vrea să joace Farul meciurile de acasă, dacă se califică în grupele Conference: „Hagi mi-a zis că îi place la noi”
FARUL
Surpriză! Unde vrea să joace Farul meciurile de acasă, dacă se califică în grupele Conference: „Hagi mi-a zis că îi place la noi”
Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!
SPANIA
Andrei Rațiu, prezentat la echipa din La Liga » Contract pe 5 sezoane!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (59)
iobag
iobag  •  26 August 2023, 15:32
Postat de polistul68 pe 26 August 2023, 09:00

Te asigur ca nimeni de aici nu are ceva personal cu omul Ianis...ceea ce citesti este rractia suporterilor la ce au deckarat ceu de la Viitorul despre Ianis...l.au dat la mari echipe, l.au laudat inutil, au facut scandal ca nu joaca la nationala...cate discutii nu au creat Hagi sr si Popescu pe tema lui Ianis...si acuma sa vedem cum explica...accidentare ca a lui Ianis, au avut si vor avea multi fotbalisti...el nativ nu are mici viteza nici forta....si la cum arata, se pare ca nici nu trage de el, in sensul ca nici macar masa musculara nu are...vremea fotbalistilor care jucau doar din glezna a trecut...sau trebuie sa fi Messi sa te accepte sa nu pui osul...ori Ianis clar nu e Messi

Nu stiu cat sport ai facut la viata ta si cat intelegi din el, dar sa comentezi ca n-a acumulat masa musculara cand tocmai a stat aproape 1 an jumate pe bara e amuzant. Nu e vina lui ca altii il laudau nemeritat si nu l-am vazut sa ii aprobe sau incurajeze. Dimpotriva, pana acum a reusit sa se distanteze de declaratiile lui ta-su si sa isi vada de treaba. La fel ar trebui sa faceti si voi dar frustrarea e mare.

laurkro
laurkro  •  26 August 2023, 12:31

Ce-ai făcut Bobiță, azi mâine ajungi la Prăbușirea Văscăuți?! :)))))))))

chepandy777
chepandy777  •  26 August 2023, 12:19
Postat de cordell.hull pe 26 August 2023, 12:13

“ Presa ebraică scrie că”.., ti se pare ca aceasta exprimare e corecta?

Presa poate fi de unde-o fi, chiar si din subsolul blocului tau.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează