INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid

Aleix Garcia, ]n tricoul lui Dinamo
Aleix Garcia, ]n tricoul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 17:08 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 17:08

Aleix Garcia (25 de ani), fostul mijlocaș ofensiv de la Dinamo, este în prezent jucătorul celor de la Girona și se pregătește de meciul cu Real Madrid, din etapa #12 din La Liga

Garcia, plecat de la Dinamo în ianuarie 2021, a jucat o jumătate de an pentru Eibar, apoi a fost transferat la Girona, în iulie 2021. Acum, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei catalane, cu 11 meciuri din 11 bifate în acest sezon de La Liga, toate ca titular.

Atmosferă apăsătoare la Sivas » Ce au făcut Dan Petrescu și Neluțu Varga după înfrângerea din Conference League
SIVASSPOR - CFR CLUJ 3-0
Atmosferă apăsătoare la Sivas » Ce au făcut Dan Petrescu și Neluțu Varga după înfrângerea din Conference League

Aleix Garcia, pregătit de meciul cu Real Madrid

Aleix Garcia a oferit un interviu în Spania înaintea meciului cu Real Madrid, care se joacă duminică, de la ora 17:15, pe „Santiago Bernabeu”.

„Aș semna pentru o remiză, dar pentru a o obține trebuie să fii aproape de perfecțiune. Nu prea știm cum putem câștiga. Madridul dă senzația că și când nu e la cel mai bun nivel, Vinicius, Benzema sau oricine altcineva, pot înscrie un gol.

Mă bucur pentru forma bună în care sunt. Am o constanță pe care nu am mai avut-o în La Liga. Mulțumită încrederii acordate de Michel (n.r. - antrenorul Gironei), mă simt fericit și încrezător”, a declarat Aleix Garcia, potrivit Marca.

Aleix Garcia a plecat cu „scântei” de la Dinamo

Adus în octombrie 2020 de conducerea spaniolă a lui Dinamo, Garcia a rezistat doar 3 luni în „Ștefan cel Mare”. El a plecat în ianuarie și a cauzat tensiuni între DDB și spaniolii care conduceau atunci Dinamo.

Pablo Cortacero și asociații săi s-au înțeles atunci cu Garcia pentru rezilierea contractului și i-au plătit 90.000 de euro. Doar că, cei din DDB erau în discuții avansate cu Aleix pentru o reziliere de comun acord, în urma căreia jucătorul ar fi primit 45.000 de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, OUT din cupele europene după un thriller cu 6 goluri

Descătușarea lui Cristiano Ronaldo » Cum a sărbătorit primul gol după revenirea în lotul lui Manchester United

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  28 Octombrie 2022, 22:34

Sa fie sanatos!

istet10
istet10  •  28 Octombrie 2022, 19:59

Nemec e bine merci.

realsteaua
realsteaua  •  28 Octombrie 2022, 16:27

Gsp-iștilor, căutați și fotbaliști care au jucat acum 4-5 ani și vedeți ce mai fac. Articol penibil, scris să fie la numărătoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează