INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV

Mircea Lucescu, OUT din cupele europene după un thriller cu 6 goluri

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 13:24 / Actualizat marti, 16 mai 2023 15:02

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a făcut egal cu AEK Larnaca, scor 3-3, în etapa #5 din grupele Europa League.

Dinamo Kiev a obținut primul punct în grupele Europa League în acest sezon. Nu a fost suficient, iar ucrainenii au terminat matematic pe locul 4. Larnaca, echipa de pe locul 3, cel care duce în primăvara Conference, are 4 puncte și avantajul rezultatelor directe cu echipa lui Mircea Lucescu (1-0 și 3-3).

Nu l-au impresionat pe Gigi Becali: „Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua doar un jucător de la FCSB. NU pe Compagno, el mai are de demonstrat”
FCSB
Nu l-au impresionat pe Gigi Becali: „Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua doar un jucător de la FCSB. NU pe Compagno, el mai are de demonstrat”

Dinamo Kiev, thriller cu 6 goluri cu AEK Larnaka

Cu AEK, Dinamo Kiev a fost condusă de doua ori. Mai întâi, Altman a deschis corul pentru Larnaca, în minutul 26. Dinamo a egalat înainte de pauză, prin atacantul Vanat.

Larnaca a lovit din nou în repriza a doua, mai întâi prin Rafa Lopes, apoi prin același Altman, care a făcut „dubla”. Finalul a fost unul incendiar.

Dinamo Kiev a redus din diferență în minutul 82, prin Denys Garmash, care a profitat de o ieșire greșită a portarului advers. Mijlocașul a reușit „dubla” în prelungiri, dar a fost insuficient, iar echipa pregătită de Mircea Lucescu a ieșit din cupele europene.

Declarațiile lui Mircea Lucescu după eliminarea din Europa League

„Jucătorilor le-a lipsea rezistența fizică. Dar tehnic, echipa a arătat bine. În ciuda faptului că echipa este lipsită de posibilitatea de a se antrena constant. Păcat că nu am putut să ne calificăm. Cred că am fi meritat. 

Este fantastic că AEK s-a calificat în Conference League. Și-au dorit foarte mult și au reușit. Îi felicit pentru asta”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Sport.ua. 

Duminică vom avea un meci în campionat (n.r. - cu FC Hirnyk), iar a doua zi vom trece din nou granița și vom merge la Cracovia, unde vom juca cu Fenerbahce. Este foarte greu să fii pe drum timp de 10 ore de mai multe ori pe săptămână.
 
- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește și:

Gnohere, copleșit de aprecierea fanilor lui FCSB: „Ați trezit ceva în mine”

Ce plusuri a evidențiat Dică după parcursul european: „Asta e important”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Octombrie 2022, 17:18

Ciprioți nesimțiți! Să nu cânte ei în cor "Slava Ținutul de margine"!?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Octombrie 2022, 14:53

ML un super antrenor ...el este cel mai bun din lume dupa DP...

fibra
fibra  •  28 Octombrie 2022, 14:49

Trebuie recunoscut ca Lucescu are lot slabut fata de anul trecut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează