INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB 2-2

Gnohere, copleșit de aprecierea fanilor lui FCSB: „Ați trezit ceva în mine”

Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 10:56 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 12:42

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul atacant de la FCSB, a fost prezent la meciul roș-albaștrilor cu Anderlecht, scor 2-2. El a avut un mesaj pentru fanii români prezenți la meci, care l-au aclamat înainte de startul partidei.

Suporterii prezenți pe stadionul „Lotto Park” și-au arătat aprecierea față de fostul vârf al roș-albaștrilor. Aceștia l-au aplaudat pe francez și au strigat „Bizonul, Bizonul”, în timp ce fostul vârf de la FCSB îi aplauda.

Gnohere, mesaj pentru fanii lui FCSB

„Ați trezit ceva în mine. Asemenea sentimente puternice nu am mai avut de la moartea tatălui meu. Dragostea pe care mi-ați arătat-o este indescriptibilă. Am avut lacrimi în ochi în timp ce strigați «Bizonul». Familie roș-albastră, îți mulțumesc și ne vedem în curând”, a scris Gnohere pe Instagram.

Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”
ANDERLECHT - FCSB 2-2
Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”

Gnohere a distribuit și videoclipul de pe GSP.ro, în care fanii români scandau alături de el.

Gnohere a renunțat la cariera de jucător

Într-un dialog cu reporterul GSP trimis la partida Anderlecht - FCSB, Gnohere a spus că a lăsat în urmă cariera de jucător și urmează cursurile pentru a deveni antrenor: „Am grijă de copiii mei, ei joacă fotbal, îi văd jucând, îi duc înapoi la școală după antrenamente, iar eu mă pregătesc să-mi iau diploma de antrenor”.

Adus de la Dinamo în ianuarie 2017, Gnohere are 115 meciuri pentru FCSB, în care a marcat 51 de goluri, A plecat la Mouscron în iulie 2020.

Citește și alte alte știri despre FCSB:

Discurs incisiv după seara de Conference League: „Dai milioane ca să ce? Să iei un campionat? Cupele europene contează”

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB: „Nu mai e fotbalist!” + Cine e jucătorul pe care îl regretă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  28 Octombrie 2022, 13:51

Ghonore "Ați trezit ceva în mine” Ceva nu suna bine deloc

19sevilla86
19sevilla86  •  28 Octombrie 2022, 13:30

Se vede clar, fara umra de dubiu, cine este Steaua. In tara si in Europa, oamenii nu pot fi mintiti si nici cenzurati. Steaua este acum FCSB, adica FC Steaua Bucuresti si asta o stie toata lumea. Mai putin agatati cu disperare de treutultotalitar sovietic, refugiati in CSA ultima cazarma sportiva sovietoida din UE si in peluza sud, unica galerie de unitate militara din lume!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close