INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fost jucător al Barcelonei povestește cum a trecut peste cele mai dificile momente ale carierei: „Nu duceam viața pe care ar fi trebuit să o duc”

Aleix Vidal (#22), la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Aleix Vidal (#22), la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 14:58 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 16:48

Aleix Vidal (31 de ani), fundașul dreapta al Sevillei și fost jucător la Barcelona între 2015 și 2018, a dezvăluit cum a depășit pasa proastă prin care a trecut după transferul la echipa andaluză.

Transferat de Sevilla de la Barcelona în 2018, Vidal a fost împrumutat la Alaves la un an distanță de la acel moment. A revenit la Sevilla în această vară, dar nu a primit multe șanse la începutul stagiunii. Între timp, spaniolul și-a revenit și a fost integralist în ultimele 3 meciuri jucate de câștigătoarea Europa League!

Într-un interviu acordat televiziunii oficiale a clubului, Vidal a mărturisit că a dus o viață diferită de cea pe care ar trebui să o aibă un atlet de elită și că i-a lipsit complet încrederea. 

Aleix Vidal: „Dacă nu ești cumpătat, nu ai rezultate”

Când ai probleme personale și capul nu îți stă unde ar trebui, performanțele tale sunt afectate. Nu am fost bine, am trecut printr-o etapă a vieții care nu a fost deloc bună, iar acest lucru s-a văzut în rezultatele mele sportive. Nu jucam mai deloc, iar atunci când o făceam jucam rău și m-am și accidentat, pentru că nu duceam viața pe care ar trebui să o duc. M-am întors să joc, să capăt încredere, iar astăzi nu pot fi mai fericit.

În 2018, chiar dacă primeam încredere și șanse, din cauza problemelor pe plan personal pe care le aveam, am clacat. Mintea face totul și dacă nu ești cumpătat nu ai rezultate. 

Anul ăsta sunt bine, chiar dacă după două zile de când am venit aici mi s-a comunicat că nu contează pe mine. Le-am spus că voi munci, nu voi face probleme și dacă mi se va da ocazia, voi demonstra ce pot. Cred că am jucat bine cu Huesca și cu Real Madrid. Dacă nu aș fi jucat bine, aș fi fost inutil, n-aș fi avut loc în nicio echipă”, a declarat Vidal, citat de Sport.es.

3 milioane de euroeste cota de piață a lui Aleix Vidal, potrivit Transfermarkt.com

51 de meciuria jucat Vidal la Barcelona. A marcat 4 goluri și a oferit 11 pase decisive

VIDEO. Aleix Vidal, pasă de gol în Barcelona - Valencia

Citește mai multe știri din La Liga:

Imaginea care a ajuns virală! Leo Messi, uluit de look-ul cu care Griezmann s-a afișat la ultimul meci: „Un Asterix perfect”

Real Madrid, victorie cu emoții! Courtois și Benzema, decisivi cu Athletic Bilbao

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează