INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Aleksander Ceferin atacă Ligue 1: „S-au grăbit! Nu văd niciun motiv pentru care francezii nu puteau organiza meciuri fără spectatori”

Aleksander Ceferin nu este de acord cu decizia care s-a luat în Ligue 1
Aleksander Ceferin nu este de acord cu decizia care s-a luat în Ligue 1

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 11:18

Președintele UEFA c (52 de ani) spune că decizia opririi definitive a campionatului din Ligue 1 a fost prematură și că francezii vor juca pe teren neutru în Liga Campionilor dacă nu pot organiza meciuri în august.

Președintele lui Lyon Aulas și-a găsit partizan important la UEFA. Președintele Aleksander Ceferin i-a tras de urechi pe șefii Ligue 1 că s-au grăbit să pună punct sezonului după ce guvernul a dat interzis sportului până la toamnă. 

„Era important să stabilim pe teren campioana și locurile 2, 3 și 4. Decizia a fost prematură, dar nu mai putem face nimic și o respect. Nu văd niciun motiv pentru care autoritățile franceze vor interzice organizarea meciurilor fără public", spune șeful de la Nyon.

Aleksander Ceferin, președinte UEFA: „Vor intra direct în foc"

Aluzia e cât se poate de clară, PSG și Lyon urmând să joace în Ligă: „Nu știu dacă e bine pentru aceste echipe că nu vor avea partide până în august și vor intra în focuri direct. Dacă vom păstra sistemul în dublă manșă, vor evolua pe terenuri neutre dacă nu pot organiza meciuri în august".

„După cum arată situația acum, în proporție de 80 la sută vom termina sezonul european. Ligile naționale sunt entități separate și fiecare va decide cum să procedeze cu competiția internă" 

Aleksander Ceferin, președinte UEFA

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din fotbal internațional:

Marius Șumudică a vorbit cu Fatih Terim, după ce turcul s-a vindecat de COVID-19: „L-am sunat”

Un fost fotbalist al lui Real Madrid șochează: „Am fost la un pas de moarte din cauza coronavirusului. Asta a fost greșeala mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează