INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Alertă: încă un jucător din Serie A a fost depistat cu COVID-19! Ce se întâmplă cu fotbaliștii de la Leicester

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 16:42

Coronavirusul a ajuns în Serie A și dă târcoale celui mai bogat campionat din lume, Premier League. 

După ce Daniele Rugani, de la Juventus, a fost depistat pozitiv, un alt jucător din elita europeană s-a infectat cu COVID-19. 

Este vorba tot despre un italian, Manolo Gabbiadini (Sampdoria).

Jucătorii de la Leicester "au doar o răceală", susține clubul

Antrenorul lui Leicester a spus azi că 3 jucători de-ai lui au fost izolați de restul grupului. „Am avut jucători care au prezentat simptome de coronavirus. Am urmat toate procedurile și i-am ținut departe de grup”, a spus Brendan Rogers, conform presei din Anglia. 

Ulterior, clubul a emis un comunicat în care anunță că fotbaliștii nu au coronavirus și că vor sta în autoizolare timp de 7 zile. „În ultimele zile, trei dintre jucători au acuzat probleme medicale și au fost consultați de staff-ul medical. Aceștia au fost diagnosticați cu o răceală caracteristică sezonului și s-a decis că o perioadă de autoizolare de 7 zile este măsura potrivită pentru protecție. S-a recomandat să nu se facă alte teste, acestea nefiind necesare”, se arată în comunicatul lui Leicester.

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici
     
  2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca. 
     
  3. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici
     
  4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat
     
  5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS // Marius Marin, românul care trăiește și joacă în Italia: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
noname999
noname999  •  12 Martie 2020, 18:50
Postat de sir_neamt pe 12 Martie 2020, 18:44

Bai ***? moama da ce le stii tu esti vreun pui de nostradamus? dute ma si iati pastilele. :)) Asta a fost cometariul zilei. Auzi la el pac intru an sunt 70% si vacin se gaseste da dupa 1 an de zile. Ce usor lea zis asa :)))

Tu esti roman, ma? Nu ti-e rusine sa scrii in halul asta. N-ai pus o cratima, nesimtitule agramat! Si o sa vezi ca va fi exact asa cum am prezis, fara sa fiu vreun Nostradamus. 90% din populatia tarii e ca tine, mă, needucata, prost-crescuta, agramata, fara constiinta, fara ratiune, fara raspundere. Hai, pune-te pe injurat acum...

sir_neamt
sir_neamt  •  12 Martie 2020, 18:44
Postat de noname999 pe 12 Martie 2020, 18:33

Nimeni si nimic nu poate opri acest virus. In curand peste 70% din populatia lumii va fi infectata. Pana cand se va gasi un vaccin, dar nu mai devreme de 1 an.

Bai ***? moama da ce le stii tu esti vreun pui de nostradamus? dute ma si iati pastilele. :)) Asta a fost cometariul zilei. Auzi la el pac intru an sunt 70% si vacin se gaseste da dupa 1 an de zile. Ce usor lea zis asa :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

noname999
noname999  •  12 Martie 2020, 18:33

Nimeni si nimic nu poate opri acest virus. In curand peste 70% din populatia lumii va fi infectata. Pana cand se va gasi un vaccin, dar nu mai devreme de 1 an.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează